Kaymakam Ay “Çocuklar gülerse Gölcük Güler”

Gölcük Piri Reis İlkokulu4/F Şubesi öğrencisi Tuğra Erdem Ay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu’nu ziyaret ederek, temsili olarak kaymakamlık koltuğuna oturdu.

Gölcük’te bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşlarda öğrenciler temsili olarak makam koltuklarına oturarak, Gölcük’ün sorunlarını, istek ve taleplerini dile getirdiler. Bugünün konuklarından biri de Gölcük Piri Reis İlkokulu’nun başarılı öğrencilerinden Tuğra Erdem Ay oldu. Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu’nu ziyaret ederek, temsili olarak kaymakamlık koltuğuna oturdu.

“Bisiklet süreceğimiz alanlar olmalı”

Temsili Kaymakam Ay; “Bugün Gölcük için çok önemli şeyler söylemek istiyorum. Gölcük’ümüzde eksik olan birçok şey var. Sosyal faaliyetlerimizi yapamıyoruz. Sinemamız yok! Yeşilliklerimiz çok bulunmuyor. Çocuklarımızın enerjilerini atacak yerleri yok. Bunlar bizim için büyük sıkıntı oluyor. Asfaltlar kötü, yamalı. Yolların yapılmasını istiyorum. Bisiklet süreceğimiz alanlar olmalı. Bisikletlerimizi yolda sürüyoruz. Kazaya uğrama ihtimalimiz var. Bisiklet yollarının olması bizim için çok iyi olabilir” dedi.

“Şehrimizin güvenliği şimdilik iyi”

Kaymakam Narinoğlu, kaymakamın en önemli görevlerinin başında asayiş geldiğini belirterek; öğrenci Ay’a şehrin güvenliği noktasında neler söyleyebileceğini sordu. Ay; “Şehrimizin güvenliği şimdilik iyi. Bir sıkıntı yok. Okulumuzun çevresi askeriye ile çevrili. Bir iki okul gördüm güvenlik konusunda. Onlarda güven altındalar” dedi.

Gölcük’ün idari amirlerini aradı

Gölcük’ün temsili Kaymakamı Tuğra Erdem Ay, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu da arayarak alanları konusunda Gölcükle ilgili bilgiler alarak, çeşitli talimatlarda da bulundu.

“Çocuklar gülerse Gölcük güler”

Çocuklara tavsiyelerde bulunan Ay; “Çocuklar ne istediği konusunda hiçbir zaman vazgeçmemeli. İlgi alanlarının, hayallerinin peşlerinden gitmeli. Okusunlar. Çocuklar hayalleriyle büyür, hayalleriyle doğar. Çocuklar en önemli varlıklardır. Çocuklar gülerse Gölcük güler” diyerek sözlerini tamamladı.

Hediye takdim etti

Konuşmaların sonrasında Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu, Temsili Kaymakam Tuğra Erdem Ay’a hediye takdim ederek, gösterdiği özgüven ve okul hayatındaki başarılarından dolayı tebriklerini dile getirdi.

 

……

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

83 − 78 =