CHP GÖLCÜK’TE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN KARTLAR YENİDEN Mİ KARILIYOR?

Gölcük, ilçeler bazında bakıldığında CHP adına en gözde ilçelerden biri,

5 yıla yakın bir süre geride kaldı.

Bugün yarın derken, yeni yerel seçimler geldi,

Gölcük’te CHP Gölcük Belediye Başkan aday adayı sayısı ise 2.

Gölcük’te CHP seçmeni yerel seçimler için var olan 2 aday adayı haricinde başka bir ismin aday yapılacağından bahsediyor aslında. Bu yazı sadece Gölcük’te konuşulanların bir özetidir. Yoksa CHP Gölcük’ün çok kıymetli 2 tane aday adayı var tabi ki. Ben buradan siz değerli okurlarıma Gölcük’te konuşulanları aktaracağım.

Yeniden şekillenecek ve kartlar yeniden karılacak. İşte tam da bu sokakta konuşulan.

CHP Gölcük belediye başkan adayı açıklanana kadar bu kulisler devam edecek sanırım. Aslında adayın açıklanmasının gecikmesi ile birlikte tüm partilerde, neredeyse bir takım iddialar ve söylemler şehri dolaşıyor.

CHP tarafında Gölcük’te, 2 önemli isim konuşuluyor.

Bu konuşulan isimlerden biri, Gölcük’lü olan Fahrettin Büyükoğlu. Kent genelinde adı saygı ile karşılanan, Gölcük’ün ismine teveccüh gösterdiği bir isim.

Büyükoğlu ismine CHP’nin evladı diyorlar.  CHP sancağında büyümüş, tertemiz bir isim diye anlatıyorlar. Hatta şöyle ekliyorlar, Gölcük’ün de evladıdır, partili partisiz her eve girer,  kimseyi mahcup etmez. Kapısı herkese açık olur, tıpkı şimdi ki gibi.  Ulaşılamaz biri olmayacağına eminiz,  en önemlisi partimize büyük katkıları ve emekleri olan Fahrettin Büyükoğlu’nun, aday olmasını istiyoruz.

Fahrettin Büyükoğlu ile bu seçimi mutlak suretle kazanırız. Sokakta, caddede, her gittiğimiz ortamda inanılmaz bir ilgi var Fahrettin Büyükoğlu adına.  Aslında en önemlisi, Gölcük halkı onu 2024 yerel seçimlerinde Gölcük Belediye Başkan adayı olarak görmek istiyor.’ Diyor Gölcük’te yükselen bir tarafın sesi.

Diğer konuşulan isim İsmet İşeri, Gölcük’te yaşayan büyük bir kesimin tanıdığı sevdiği ve saydığı, sosyal bir insandır.  Çok da dostu da vardır. Hatta siyasi cenah açısından bakarsak sağ ve sol kesimden de çok dosta sahiptir.

İnsani ilişkileri çok iyidir. Cumhuriyetçidir, Atatürkçü’dür. Bunların yanında İşeri, muhafazakâr da bir insandır.’ Diyor yine Gölcük’te yükselen bir tarafın sesi.

Şimdi akıllarda ki soru aslında sokağın nabzını tutarsak CHP Gölcük’te, ismine teveccüh gösterilen bir adayla 2024 yerel seçimlerine mi gidecek, yoksa medeni cesaret göstererek partisinden aday adayı olan 2 isimden biri ile mi Gölcük’te yerel seçim stardı verecek!

Biz izlemeye devam ederken, sokağın nabzı CHP Gölcük’te yeniden şekillenecek ve kartlar yeniden karılacak diyor.

Esen Kalın.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =