EFSANE HOCAYLA İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Kocaelispor’un teknik direktörünü belirlemek için oluşturulan komisyon ilk görüşmesini dün İstanbul’da efsane isim Hikmet Karaman ile yaptı. Edinilen bilgilere göre, görüşmenin olumlu geçtiği, karşılıklı fikir alış verişleri yapıldığı gelen bilgiler arasında.
EFSANE HOCAYLA, İSTANBUL’DA BULUŞTULAR
Kocaelispor yönetiminde teknik direktör adaylarıyla görüşülmesi için belirlenen Ahmet Şahin, Ekrem Can, Veli Başkurt ve Yaşar Can Arslan’dan oluşan komisyon ilk görüşmesini dün efsane hoca Hikmet Karaman ile yaptı. Kocaeli’den hiç kopmayan, Kocaeli’de ki dostluklarını her zaman devam ettiren, İzmit’li teknik adam Karaman’la dün İstanbul’da bir mekanda buluşma gerçekleşti. Hedefler, beklentiler üzerine karşılıklı düşünceler ortaya koyulan toplantı karşılıklı olumlu bir tabloda gerçekleşti.
KOMİSYON GÖRÜŞMELERE DEVAM EDİYOR
Kocaelispor’un 4 kişilik komisyon ekibi, belirlediği diğer teknik direktör adayları ile de görüşecek. Karaman görüşmesi olumlu geçen teknik ekibin diğer görüşmeler sonrası komisyon raporunu yönetim kuruluna sunacağı ve rapor sonrası değerlendirmeler sonrasında Kocaelispor’un, yeni teknik direktörün,  yönetim kurulu kararı sonrası belirleneceği edinilen bilgiler arasında.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 + = 34