AKGÜNDÜZ:  “SİYASETTE ŞİDDETİN EN KÜÇÜĞÜNÜ DAHİ LANETLİYORUZ”

Saadet Partisi Gölcük Teşkilat Başkanı Diş Hekimi İbrahim AKGÜNDÜZ Basın Toplantısı düzenledi.

Akgündüz; ‘Geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda namazdayken katledilen İl Sekreteri Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet; yaralanan İl Başkanı Salih Demir’e acil şifalar ve tüm HÜDA PAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Siyasette şiddetin en küçüğüne dahi karşıyken böylesi acı bir haber almak hepimizi derinden üzmüştü, ancak bu işin bu raddeye gelmesinin sebebi seçim zamanından bugüne süre gelen kamplaştırıcı ve ayrıştırıcı üslubun bir parçasıdır’ Dedi.

İTHAL İLAÇ BULUNMUYOR

ilaç zammıyla yüksek enflasyon, gıda, elektrik, akaryakıt zamlarıyla mücadele eden vatandaşa bir darbe daha vurulduğuna dikkat çekerek, “Kötü ekonomi yönetiminin faturası vatandaşa kesilmemeli! Olayın iç yüzü ise daha acı; Türkiye maalesef ilaç sektöründe de dışarıya bağımlı. Eczacılar, kanser ilaçları dâhil pek çok ithal ilacın bulunamadığını ifade ediyor. Bu kararname ile ilaç fiyatlandırmasında kullanılan sabit euro kuru yüzde 30.5 artırılmış oldu. Böylece uluslararası ilaç firmalarına Türkiye’ye satış için daha uygun bir ekonomik ortam sağlandı. Bu zam üretmeyen, dışa bağımlı Türkiye’nin kötü ekonomi politikaları sonucudur. Vatandaşın değil rantın esas alındığı politikaların sonucudur” ifadelerini kullandı.

 

Enflasyon Yükselmeye, Faiz Artmaya, Döviz Tırmanmaya Devam Ediyor

Ne yazık ki acıklı ve endişe verici bir tabloyla karşı karşıyayız. İktidarın 58 günlük icraatlarıyla enflasyon yükselmeye, faiz artmaya, döviz tırmanmaya devam ediyor.

Hayatı pahalılaştıran İktidar, emeği ucuzlatmayı, emekliyi ise yardıma muhtaç bırakmayı başarmış görünüyor.

Aynı Hükümet, ev sahiplerine diyor ki;  kira ücretlerinizi %25’den fazla artıramazsınız. Ev sahiplerine %25 sınırı koyan Hükümet keşke benzer sınırı enflasyon içinde hayata geçirebilse. Dedi.

AKGÜNDÜZ: GELENEKSEL KÖRFEZ TURUMUZ’U CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz ve hem üyelerimizden hem de vatandaşlarımızdan güzel dönüşler aldığımız Körfez Turumuzun 2.sini 28 Temmuz Cuma Günü Parti Sözcümüz İstanbul Milletvekilimiz Birol AYDIN Bey’in katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz Körfez Turunda Ezgi ve Marş Sanatçısı Ahmet Hakan KARAGÜL’de bizimle beraber olacak ayrıca yapılacak olan çekilişin sonucunda birbirinden güzel hediyelerin yanı sıra 1 kişiye de Karadeniz Turu hediye edilecek. Dedi.

AKGÜNDÜZ: YEREL SEÇİMLER İÇİN HAZIRLIKLARIMIZ BİTMEK ÜZERE

Mahalle yönetimlerinden ilçe yönetimine kadar birçok birimde değişiklikler yaptık. Yerel Seçimlerde başarının gösterilmesi için mahalle teşkilatlarının büyük önemi var bizlerde bu alanda çalışmalarımıza hız verdik ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızda da gerekli çalışmalar yapılıyor. Hazırlıklarımızın sonuna geldik Milli Görüş belediyeciliğini halkımızla buluşturmak için sadece gün sayıyoruz. Dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 70 = 76