Gölcük’te Pide fiyatları belli oldu

Gölcük Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Murat Dağ, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde Ramazan Pide fiyatları hakkında gazetemize bilgilendirmede bulundu. Yapılan açıklamaya göre 370 gram pide 4 liradan, 740 gram pide ise 8 liradan satılacak.

Vatandaşlar merak ediyordu

Önümüzdeki hafta büyük bir huzur ve mutlulukla karşılayacağız 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in heyecanı ilçemizde yaşanmaya başladı. Vatandaşların Ramazan ayı öncesinde merak ettikleri pide fiyatlarını siz okurlarımız için Gölcük Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Murat Dağ’dan aldık. Gazetemize konu hakkında açıklamalarda bulunan Murat Dağ, şunları söyledi:

Fırıncılar saat 18.00’a kadar üretim yapabilecek

‘Öncelikle tüm İslam Aleminin, Türk halkının ve Gölcük halkının Ramazan-ı Şeriflerini şimdiden kutluyorum. Bu sene Fırınlarımızda 370 gram Pide 4 liradan, 740 gram Pide 8 liradan satılacak. Fırınlarımız Ramazan ayında saat 18.00’e kadar üretim yapabilecek, 18.00’den  sonra üretim yapmak yasak. Ayrıca vatandaşlar bu sene Fırıncılara kendi malzemelerini getirip, içli pide yaptıramayacak. Fakat vatandaşlar Fırıncılarımızın kendi malzemelerin ile içli pide yaptırabilecek’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 + = 28