Alış veriş sizden, fiat EGA bizden

Gölcük Hedef alış veriş merkezi 12. mağazası Gölcük’te hizmete başlarken  Gölcük halkına en iyi ve kaliteli ürünleri ile hizmet etmede devam ediyor.

Hedef Alış Veriş Merkezi 15 Eylül ayında hizmete girdi, Mağaza sorumlusu Kubilay Artun ve 30 personel ile Gölcük halkına kaliteli hizmet etmeye devam ediyorlar.

Mağazada her türlü alış veriş yapabilme imkanları bulunurken Hedef Alış Veriş Mağazaları tarafından düzenlenen Bin TL’lik alış verişlerinde bir bilet verirken  Ağustos sonu Eylül başında yapılacak olan çekiliş ile en büyük ikramiyede araba verirken bunun yanı sıra bir çok çeşitlerinde hediyeler bulunuyor.

Gölcük Hedef Alış Veriş Mağazası sorumlusu Kubilay Artun “Şubemiz Türkiye genelinde yaklaşık 12 şubemiz bulunuyor, Kocaeli’nde ise 5 mağazamız bulunuyor, bunlardan bir tanesi de Gölcük’te hizmete açıldı, Şubelerimizde Alışveriş Merkezi adını taşıyabilmek adına her türlü Zücaciye, Ev Tekstil ürünleri, Halı, Beyaz Eşya, Ev Dekorasyon, Elektrikli ev aletleri, Mobilya, Yatak odaları, Mutfak eşyaları, Oturma Odaları ve Köşe takımları bulunmaktadır. Tek elden yapabileceğiniz alışverişiniz hizmet odaklı ekibimiz tarafından sizin için sunulmakta. Ayrıca mağazamızdan yapılacak olan bin TL’lik alışverişlerde bir bilet veriyoruz, Ağustos sonu Eylül başı gibi genel merkezde yapılacak olan çekiliş ile müşterilerimize hediyelerini vereceğiz, Kocaeli’nde en büyük hediye ise bir araba ve bir çok hediyelerimiz olacaktır” dedi. HABER: Soner GÜLEZER- Stajyer Büşra ERDEMİR

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

38 − = 35