Kavaklıspor’dan Şampiyonluk Balosu

Kavaklıspor, bu sezon mücadele ettiği Birinci Amatör Küme A Grubu’nda mutlu sona ulaşıp şampiyonluk ipini göğüsledi. Kırmızı- beyazlı ekibimiz Süper Amatör Lig’e yükseldi.

Şampiyonluğa özel kutlama. Kutlama Tepe Royal,de gerçekleşti. Programa;

Kaskfk Başkanı Murat Aydın,

Ak Parti eski İl Başkanı Mehmet Ellibeş,

Ak Parti ilçe Başkanı Kemal Yavuz ve yönetimi,

Gölcük Belediye Bakanı Ali Yıldırım Sezer,

MHP Gölcük ilçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi,

CHP Kocaeli il Başkan Yardımcısı Fahrettin Salman,  Gölcük Esanaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Duayen spor adamı Adem Ellibeş,

Gölcükspor eski başkanı İsmail Gençdemir, Gölcük’lü  iş insanları ve Kavaklıspor kulüp Başkanı Sevtay Çağlar ve yönetimi,

Kavaklıspor Futbolcuları ve Teknik ekibi,

Tüm Kavaklıspor sevdalıları geniş katılım sağladı.

Ali Baran’ın sahne aldığı Gala Gecesinde muhteşem bir coşku yaşandı.

Başkan Çağlar’dan Teşekkür

Kavaklıspor Başkanı Sevtay Çağlar “ Biz bu yola inanarak çıktık. Yönetim olarak kenetlendik. Takımla birlikte bütün olduk. Öncelikle yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma, futbolcularıma ve Teknik Direktörümüz abimiz Yaşar Yıldız’a teşekkür ederim. Bizlere her zaman destek olan herkese minnettarım. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

Ali Yıldırım Sezer

Amatör 1.Küme A Grubu’nda, şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Kavaklıspor’un şampiyonluk programına katılım sağlayan Başkan sezer konuşmasında; ‘Kavaklıspor Başkanı Sevtay Çağlar ve yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarlarını can-ı gönülden tebrik ediyor, Süper Amatör Lig’de üstün başarılar diliyorum’ dedi.

Mehmet Ellibeş

Başkan Mehmet Ellibeş; ‘Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Kavaklıspor’u bu günlere taşıyan genç kardeşlerimi kutluyorum. Amatör spor kulüplerini ayakta tutabilmek her dönem daha da zorlaşıyor. Allah yardımcınız olsun. Amatör 1. Küme A grubunda Kacaklıspor’umuza başarılar diliyorum’ dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2