BAŞKAN EREN’DEN DR.ERBAKAN’A SAYGISIZLIĞA CEVAP!

Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan’ın, 19 Haziran’da ilçemiz Gölcük’e yapmış olduğu ziyareti sonrasında, aradan geçen bir ayı geçen süre sonrasında, YRP lideri Dr. Fatih Erbakan’a Gölcük’te saygısızlık yapıldı iddialarına Başkan Eren’den cevap gecikmedi.

BAŞKAN EREN CEVAP VERDİ

Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan’ın, 19 Haziran’da ilçemiz Gölcük’e ziyarette bulundu. Aradan geçen bir ayı geçen süre sonrasında, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in abisi Adem Ellibeş’in, Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan’a saygısızlık yapıldı şeklinde çıkan iddia sonrası kendisine ulaştığımız Gölcük Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Ahmet Eren; ‘Biz Gölcük’te saygı, sevgi ve uyum içerisinde Cumhur İttifakı olarak beraber yol yürüyoruz’ Gölcük’te, Cumhur İttifakının hiçbir sıkıntısı yoktur’ açıklamalarını yaptı.

‘GÖLCÜK’TE UYUM İÇERİSİNDE BİR İTTİFAK VAR’

Başkan Ahmet Eren şöyle devam etti; Genel Başkanım Dr. Fatih Erbakan, 19 Haziran günü ilçemize geldi. Gölcük’lüler ile buluştu. YRP Gölcük İlçe Başkanlığı binamızın açılışını yaptı. Ben açılış öncesi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’i de açılışımıza davet ettim.  O gün açılışımıza her iki başkanımızda katıldı. Hatta açılış sonrası genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan yukarı parti binamıza çıktı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de kendisine eşlik etti, yukarı parti binamızda sohbet ettiler. Bu gün siyasete başlamadım, yıllardır siyasettin içerisindeyim. Gölcük Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Ahmet Eren olarak Gölcük’te, Cumhur İttifakının hiçbir sıkıntısı yoktur. Biz burada uyum içerisinde çalışıyoruz.  Ziyaretin üzerinden bir ay geçmiştir. Gölcük’te ittifakımız adına hiçbir sıkıntı yoktur. Biz her programda beraberiz, kamuoyuna saygı ile duyurulur.” Açıklamalarını yaptı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 + = 54