İHSANİYE ANADOLU LİSESİ GÜÇLENDİRİLİYOR

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından güçlendirilmesi kararı alınan okullarda güçlendirme çalışmaları devam ediyor.  Gölcük’te depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edilen okulumuz İhsaniye Anadolu Lisesi’nin güçlendirilmesi çalışmalarını Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT yerinde inceledi.

Gölcük’te de bulunan İhsaniye Anadolu Lisesi binasında da depreme karşı güçlendirme ve yenileme çalışmaları Bedo İnşaat güvencesiyle tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde ve titizlikle inceleyen Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT;

“Bakanlığımızın destekleriyle ilçemizde güçlendirmeye alınan İhsaniye Anadolu Lisemiz güçlendirilerek olası depreme karşı dayanıklı hale getirilecek. Üstlenici firmamız hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken normal şartlarda daha uzun bir zamanda taahhüt edilen okulumuzun güçlendirme faaliyetlerini, öğrencilerimiz için yarı yıl tatiline kadar tamamlama ihtimallerinin olacağını söylemeleriyle de, öğrencilerimiz ikinci dönemi okullarında, eğitim öğretime yenilenen binalarında devam edebilecek. Modern ve yeniden yapılandırılan okullarımızın öğrencilerin başarı ve gelişimlerinde olumlu yönde etki ettiğini belirten Mert, bu noktada İl Milli Eğitim Müdürümüze ve bakanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Caferi Tayyar MERT’ te ziyareti sırasında eşlik eden Bedo İnşaat firma sahibi Akif Kahraman, Bedo inşaat Şantiye şefi Oğuzhan Uslu ve Saha Mühendisi Ejder Mengütaş,  İhsaniye Anadolu Lisesi’nin güçlendirilmesi ile ilgili bilgi akışında bulundular.

Bedo inşaat Şantiye şefi Oğuzhan Uslu; “İhsaniye Anadolu Lisesi’nin  kolanları güçlendiriliyor, yeni perdeler YANİ güçlendirici elemanlar yapılıyor.  Yanı sıra okulumuzun çatısı, dranajı, armatürleri yenileniyor.  Hayatı kolaylaştırmak adına yapılacak olan  ‘Engelli asansörü platformu’ kurulacak.  Bu platform, engelli bireylere kullanım kolaylığı sağlayacak. Aslında  seramiğinden boyasına kadar yenilenecek olan  İhsaniye Anadolu Lisesi,  temelinden kolonuna kadar, ilave kirişlerle ekstra kalınlaşarak çocuklarımız için çok güvenli bir alan oluşturacak” ifadelerini kullandı.

Haber; Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − = 11