Ahmet Erdim görevi devretti

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi 16. Olağan Genel Kurulunu geçtiğimiz hafta sonu yaptı. Yönetici Ahmet Erdim yönetime girmezken yerine Korkut Gökbayrak’a teslim etti.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi 16. Olağan Genel Kurulunu yapmasından sonra yeniden güven tazeleyen Başkan Turhan Yıldız ve yönetimi mazbatalarını almasından sonra göreve başladı.

SENDİKADA DEVİR TÖREN YAPILDI

Turhan Yıldız’ın yönetiminde bulunan İdari Sekreter Ahmet Erdim’in kendi isteği ile yönetime girmezken yerine giren 11 Tekne Fabrikasından Korkut Gökbayrak girdi, dün sendikada düzenlenen devir teslim yapıldı. Devir teslim törenine Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi, Eskişehir eski Şube Başkanı, mevcut Genel Merkez, Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Şenol Yılmaz sendika yöneticileri delegeler ve işçiler katıldılar.

HELALLİK ALDILAR

Programda Sendika Başkanı Turhan Yıldız yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi Yıldız “Bugün burada devir teslim törenine katıldık, Ahmet Erdim ile 4 yıl gibi uzun yıllar beraber uyumlu bir şekilde çalıştık, genel sekreter olması asabiyle sendikanın bütün yazışmalarının yükü ondaydı, kendisiyle iyi ve uyumlu çalışma sergiledik büroktar olarak çalıştı bir çok başarıya imza attı kendisi çok teşekkür ediyorum bizim bir özelliğimiz var ekip mantığı içerisinde hareket ediyoruz bu başarı da ondan geliyor bundan sonra da ekip mantığı içerisinde sürdüreceğiz ben bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine yönetim adına teşekkür ediyorum bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum, bizler kendisine hakkımızı kat kat helal ediyoruz kendisinin de helal etmesini istiyoruz” dedi.

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Yıldız’dan sonra söz alan Ahmet Erdim ise şunları dile getirdi “Her şeyin bir sonu olduğu gibi bu işinde bir sonu vardır bir dönem de yapsanız 5 dönemde yapsanız sonuçta nihayet var sonu var bize arkadaşlar teveccüh ettiler buraya getirdiler ben bütün arkadaşlarıma bana yaşattıkları bütün duygular için herkese teşekkür ederim bu dönem irade ve idare tecelli etti Korkut arkadaşımız geldi bu görev teslim bayrak yarışı bizim kaldığımız yerden daha da ileriye götürmek için Korkut kardeşimiz devam edecektir herkes hakkınızı helal etmenizi istiyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR

Erdim’den sonra  Eskişehir eski Şube Başkanı, Genel Merkez Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Şenol Yılmaz söz aldı Yılmaz “16. Olağan genel kurulunuz hayırlı uğur olmasını temenni ediyorum yeni seçilenlere başarılar diliyorum, bu bir bayrak yarışıdır Ahmet Abimiz bu bayrağı teslim ediyor, Abimize bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra Subaşı söz aldı “Ahmet abimiz bugün bayrağı devrediyor, ancak bu değildir ki kendisiyle bir daha görüşmeyeceğiz bu dostluklar ilelebet sürecektir, kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık içerisinde geçirmesini diliyorum” dedi.

Sendikada düzenlenen devir teslim töreni sonrasında Ahmet Erdim yeni İdari Sekreter olan Korkut Gökbayrak’a çiçek takdim ederek görevinde başarı dileklerinde bulundu, daha sonra 11 Tekne Fabrikası çalışanları ise günün anısına Ahmet Erdim’e hediye takdim ettiler. HABER: Soner GÜLEZER-Nazlı ER

????????????
????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − = 76