GRAM ALTIN 1.450 LİRA OLACAK!

Altın Kahini Memiş;  Altın Fiyatları Öyle Bir Yükselecek ki kimse alamayacak! Gazanız Mübarek Olsun…

Piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarıyla alakalı değerlendirmelerde bulundu: Emtialar harp ortamını sever. Altın ve gümüş gibi yatırım araçları enflasyonun ve jeopolitik risklerin arttığı dönemlerde yıldızı parlar. Bunu herkes bilir. Fakat soru şu: Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi Altın fiyatları uçuşa geçti eşik aşıldı Altında şok eden ön görü Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın… “Şuan gerçek bir harp mı, manipülasyon pazarı mı var?” Yüzde 90 amacıyla bu bozukluğun yanıtı “SAVAŞ” var. Benim yanıtım da “MANİPÜLASYON” var.

  1. günde fiyatların nasıl manipüle edildiği açıkça ortada değil mi? Normal şartlarda en az 2.300 dolar ons’un olması gerekmez mi? Onu da kısa vade amacıyla baskılıyorlar.- Geçen sene “Geçici enflasyon söylemi yalanı” ile nasıl baskılamışlarsa aynı baskılanma. Eğer gene 1.880 dolar ya da daha aşağı fiyatı çekerlerse işte o vakit manipülasyon gerçekleştirdikleri meydana çıkacaktır.

Öyle bir yükseliş olacak ki, Altın ve gümüş gibi emtialar gerçek bir paradır. Altın ve gümüş her vakitte gibi değer artışını sürdürecektir. Hatta bu manipülasyondan sonra öyle bir yükseliş olacak ki, fazlası insan fiziki olarak alamayacak. Çoğu insanın o kadar kazancı olmayacak. Gram altın amacıyla 1450 lira öngörümde tereddüdüm yok Yıllık öngörüm olan ons altında 2.150 dolar, gram altında 1.450 lira ons gümüşte 40 dolar gram gümüşte 20 lira seviyelerinde bir terettüm yok” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 30 = 39