‘Öcalan’ın özgürlüğü dışında bir şey kabul etmiyoruz DİYENLERLE Türk Yüzyılına mührünü vuracakların seçimi’

Gölcük MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar ülke gündemini değerlendirdi.

Başkan Çavdar: ‘31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP-HDP-İP ittifakı kurulmuş ve Kandil’den bu ittifaka destek açıklamaları gelmişti. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere bazı büyükşehirlerde kendileri açısından başarı olan bu sonuç halk için hüsran oldu. Faturası ise tembellik, beceriksizlik ve teröristlerin bu belediyelerde yuvalanmasıyla ödendi.

Bu ittifakı genişletmek hatta daha ileriye taşımak istedikleri HDP tarafından defalarca dile getirildi.

Aynı kurgu 14 Mayıs 2023 seçimleri için de planlandı. Bu sefer daha büyük ihanet senaryoları ve hesaplaşmalardan bahsetmeye başladılar. Anayasanın ilk 4 maddesini tartışmaya açmak, Anayasadan Türk Kelimesini çıkarmak ,Terörist başına özgürlük, kayyumların kaldırılması, kitlelerle hesaplaşma gibi birçok kirli niyetle bir araya toplandılar.

HDP’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na açıktan ama resmi protokolde olmayan dışarıdan verdiği desteği meşrulaştırmaya, bölücü taleplerini ise demokratikleşme adı altında şirinleştirmeye çalıştılar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 Mart’ta ittifakın ortak adayı olarak ilan edilmesine en çok HDP sevindi. HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, “En kısa zamanda görüşmeye bekliyoruz” dedi.

CHP’li Özgür Özel HDP’ye ziyaretin gerçekleşeceğini açıkladı.

İP Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’nun HDP ile görüşebileceğini ama masaya getiremeyeceğini söyledi. HDP’li Saruhan Oluç, “Akşener işine baksın” dedi.

HDP, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek için bölücü niteliğindeki ‘11 maddelik ‘Tutum Belgesi’nin kabul edilmesini şart koştu.

İP Sözcüsü Kürşad Zorlu, Kılıçdaroğlu’nun HDP ile görüşmesinde bir sakınca olmadığını açıkladı.

HDP’li Mithat Sancar, “Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılacak görüşmede muhatabımız sadece CHP değil millet ittifakıdır” dedi.

Terörist ele başlarından Murat Karayılan, 6’lı masaya operasyon çekildiğini, ancak masanın dağılmadan daha çok güçlendiğini söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan İstanbul Yenikapı mitinginde terörist başı Öcalan’ın üzerindeki tecridin kaldırılmasını istedi.

Kemal Kılıçdaroğlu yanındaki heyetle TBMM’de HDP’yi ziyaret etti. 1 Saat süren toplantının ardından Kılıçdaroğlu kayyumlara karşı olduklarını, parti kapatmayı doğru bulmadıklarını söyledi. HDP’li Mithat Sancar ise görüşmenin içeriğinin parti kurullarında (muhtemelen Kandil) değerlendirileceğini belirtti.

HDP’li Ahmet Türk, “Bu dönem Öcalan’ı özgürleştirme dönemidir” dedi.

HDP Eş Başkanları yaptığı açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinde aday çıkarmayacaklarını ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini söyledi.

İP’li Yavuz Ağıralioğlu, “HDP’nin şantajına razı olmayacağız, terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayacağız” diyerek partisinden ayrı düştü. Birkaç gün sonra da partisinden istifa etti.

HDP’li Sırrı Sakık, “Biz küçük düşünmüyoruz, 100 yıllık Cumhuriyeti değiştireceğiz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’yı serbest bırakacaklarını söyledi.

PKK terör örgütü elebaşlarından Duran Kalkan, “AKP-MHP’yi yıkma eğilimine her türlü destek vereceğiz” dedi.

PKK terör örgütü elebaşlarından Bese Hozat, “14 Mayıs’ta bu faşist iktidar yıkılacak. Seçimler bitene kadar eylemlere ara veriyoruz” açıklamasını yaptı.

PKK terör örgütü elebaşlarından Cemil Bayık, “Erdoğan’a verilen oy PKK’ya sıkılan mermi olacak” dedi.

HDP seçim bildirgesini açıkladı. Bildirgede Suriye ve Irak’a yönelik askeri operasyonların durdurulacağı ve kayyumların kaldırılıacağı yer aldı.

PKK terör örgütü elebaşlarından Sabri Ok, 6’lı masaya destek açıklaması yaptı ve “birilerine destek verip birilerine vermeyeceğiz” dedi.

HDP’li Sırrı Sakık, “Kemal Kılıçdaroğlu çıkıp kamuoyuna HDP ile kapalı kapılar arkasında neler konuşulduğunu söylemeli. Biz genel affı gündeme getirdik, Öcalan da dahil…” itirafında bulundu.

PKK terör örgütü elebaşlarından Mihraç Ural, “Millet ittifakı ile Yeşil Sol Parti altında yer alarak birleştik. Erdoğan’ın yıkılması için tüm güçler birleştik” dedi.

PKK terör örgütü elebaşlarından Remzi Kartal, “Emek ve Özgürlük ittifakı tarihsel fırsatı yaratmak için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeli. Doğru tercih Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

HDP’li Hasip Kaplan şahsi sosyal medya hesaplarından “Bir oy YSP’ye (Yeşil Sol Parti) bir oy KK’ya (Kemal Kılıçdaroğlu)” paylaşımında bulundu.

HDP vekil adayı Hasan Cemal, “Bu düzeni değiştirmek için geliyoruz. Bunun içinde hapisteki tüm tutsakların salınması var” diyerek teröristlerin serbest bırakılacağını söyledi.

HDP vekil adayı Sinan Çiftyürek, “TBMM’de Kürdistan’a özerklik için çalışacağız” dedi.

PKK’lı Helin Ümit, “AKP-MHP yolun sonundadır. Millet İttifakı umut oldu” dedi.

HDP’li Saruhan Oluç, “14 Mayıs hesap seçimi. Kürdistan’daki belediyelere kayyum atanmasının hesabını soracağız” dedi.

PKK terör örgütü elebaşlarından Cemil Bayık, “Bizim için özgürlük ve mücadelemizi büyütme zamanıdır. Öcalan’ın özgürlüğü dışında bir şey kabul etmiyoruz” dedi.

Tüm  masa üyelerinin teröristleri serbest bırakacağız açıklamasına rağmen kımız içip kafa yaptığını düşündüğümüz, kazanamayacak adayın belediye başkanı çıktığı mitinglerde “kimse kimseyi çıkaramaz” açıklaması yapıp milletin gazını almaya çalışıyor. Yediği yemeklerden gaz almanın ne demek olduğunu iyi bilen masa üyeleri halkı kandırmaya devam ededursun ,soğan edebiyatı yapmaya devam etsin. Hoşafla Çanakkale Zaferini ve bir ulusu kurtaran Türk Milletinin bu edebiyata kanıp terörle işbirliğinize göz yumacağını sanmanız sizi iktidar yapmayacak sadece gülünç duruma düşürecektir.

Türk Milleti 14 Mayısta teröre,terör sevicilere, cezaevindeki teröristlere en büyük cezayı verecek, Türk Yüzyılına mührünü vuracaktır.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − 74 =