GÖLCÜK MUSTAFA KOCAMAN’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Batuhan Kocaman’ın babası, Gölcük’lü merhum Gazeteci Suat Kocaman,  Murat ve Zeki Kocaman’ın abileri, Gölcük Esnaf  ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ın amcasının oğlu mali müşavir Mustafa Kocaman hayatını kaybetti
Bugün ilçemiz acı bir haberle sarsıldı. Gölcük bir evladını, bir abisini kaybetti. Gölcük’te yaşayan mali müşavir Mustafa Kocaman bir süredir verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.  Gölcük’lü herkes günlerdir Mustafa Kocaman’dan  iyi bir haber gelmesini bekliyordu. Ne yazık ki, ilçemizin sevilen ismini, Kocaman’ı, kaybettik. Bugün çocukluğunun, gençliğini ve tüm hayatını yaşadığı Gölcük’ten, Gölcük Merkez Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı Kocaman.
GÖLCÜK KOCAMAN’I SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI
Mustafa Kocaman’ı, bu son yolculuğunda ailesi, sevenleri, dostları yalnız bırakmadı. Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük eski Belediye Başkanı ve AK Parti eski Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, . Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül, Mali müşavir İsmet İşeri, Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Ecz. Çetin Seymen, CHP Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük Belediyesi meclis üyesi aday adayları, Gölcük esnafı, Kocaman ailesinin dost ve akrabaları Mustafa Kocaman’ı, bugün Merkez Camii’nde son yolculuğuna uğurladı.
Merhum Kocaman, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Gölcük 17 Ağustos Mezarlığında toprağa veriliyor.
Vizyon Gazetesi merhuma Allah’tan rahmet, oğul Batuhan Kocaman, eşi Deniz Kocaman ve Kocaman ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve dostlarına sabır diler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 69 = 78