“LİYAKAT SAHİBİ VİZYONER BİR EKİP İLE GÖLCÜK’Ü MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ”

Selami Yaman bilindiği üzere AK Parti Gölcük Belediye Başkanlığı aday adayı, Yaman geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Müdürümüz Serkan Sıdal’a özel açıklamalar yaptı.

Doğduğum, büyüdüğüm, baba ocağım Gölcük’ümüze hizmet için yola çıktığını  belirten Yaman, ilçenin dışında iş hayatını sürdürse de hiç bir zaman ilçeden kopmadığını, siyaseti ve ilçenin sorunlarını, gidişatını yakından takip ettiğini belirtti ve şunları söyledi: “Allah nasip etti bu seçimde ilçeme hizmet için kuruluşundan beri içinde olduğum partimden Belediye Başkan aday adayı oldum. Başvurumuzu yaptıktan sonra arkadaşlarımla birlikte sahaya çıktım ve ziyaretler yaparak kendimi ve nasıl bir Gölcük’ü hayal ettiğimi anlatıyorum” dedi.

SORUNLARA HEP BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Açıklamalarına devam eden Yaman, “Partimiz ülke genelinde olduğu gibi Gölcük’te de önemli yatırımlar yapmış. Şimdi yeni bir vizyon ve dokunuşlarla Gölcük’ü marka kent yapmak için yola çıkacağız. Benim avantajım işimden kaynaklı Türkiye’nin hemen hemen tüm illerini dolaşmış olmam. 1994’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile belediyecilikte başlayan akımı daha da ilerilere el birliği ile taşıyacağız. Tabi bu noktada teşkilatlarımızın ve halkımızın istek ve arzuları bizim önceliğimiz olacak. Şimdi yaptığım istişarelerde sokak köpekleriyle ilgili çok şikayet olduğunu duyuyorum. Sayın başkanımız, Mehmet Ellibeş abimizden bu konuda yapılanları  dinleyip sonrasında   bu soruna eğilip çözüm  sağlayacağız. Türkiye’de bir çok ilin, ilçenin bu sorunu çözdüğünü söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞ GÖLCÜK’TE KAZANDIĞINI GÖLCÜK’TE HARCAYACAK”

Bunun yanında halkımıza Gölcük’te sosyal alanlar oluşturmak gerekir diyen Yaman, “Anladığım kadarıyla mevcut dönemde belediyenin değerlendireceği arsalar var. Bu arsalara ilçe ticaretini geliştirecek, halkın sosyal ihtiyaçlarını çözecek projeler gerekiyor. Bu öncelikli işlerimiz arasında yer alacak. Vatandaşımızın Gölcük’te kazandığını yine Gölcük’te harcaması için projeler üretip, esnafımızın da ticaret hacmini arttırmasını sağlayacağız. Eğer aday olur başkanda seçilirsem öncelikli sorunları çözmek için hemen kollarımı sıvayıp, gerekli çalışmaları yapacağım” şeklinde konuştu.

“UFKU AÇIK BİR  EKİP İLE  BİRLİKTE GÖLCÜK’Ü YÖNETECEĞİZ”

Tabi ki bir çok projemiz olacak diyen Yaman, bunları ayrıntıları ile konuşmak için erken ama bir konudan daha bahsetmek istiyorum. Gölcük Belediyesi’ni işini bilen, liyakat sahibi, farklı düşüncelere saygılı ve çözüm odaklı  insanlarla birlikte yöneteceğiz. Bana herkes fikrini düşüncelerini aktara bilecek. Halk’la mahallelerle iç içe olacağız. Teşkilatlarımızın değerlendirmeleri her zaman önemli olacak. Yaptıklarımızı da halka en doğru şekilde anlatacağız. Mesela ben bir gün içinde ne yaptıysam sosyal medya hesaplarından halkımız takip edebilecek. Şeffaf olacağız, önceliğimiz sadece hizmet olacak” dedi.

YAMAN SİYASETTE TECRÜBELİ

Kendiyle ilgili bilgiler de veren Yaman, “Siyaset ile ilgim üniversite yıllarında başladı. Milli Gençlik Vakfı’nda aktif olarak yer aldıktan sonra, 1994 yılında Bitlis Tatvan’da Yedek Subay olarak askerliğimi yaptım. 2004 yılında, AK Parti’nin ilk yerel seçimlerinde de Gölcük’ten aday adaylığına soyundum. 2008-2009 yıllarında AK Parti Beşiktaş İlçe Yönetim Kurulu’nda görev aldım hala siyasetin içindeyim,siyasetin içinde kalmaya devam edeceğim. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının Tahir Büyükakın olmasına çok sevindim. Çünkü Tahir bey İzmit İmam Hatip’ten sınıf  arkadaşımdır.

Nasip olur aday olursam , Tahir Bey ile birlikte Gölcük’ü hayallerine kavuştururuz” diyerek sözlerini noktaladı.

SELAMİ YAMAN KİMDİR?

Selami Yaman, 1969 Gölcük Nüzhetiye doğumlu. Eğitim hayatını İzmit İmam Hatip Ortaokulu ve İzmit Lisesi ardından, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezuniyetle tamamlamış ve sonrasında da ortağı olarak bulunduğu aile şirketleriyle, açıkhava reklam sektöründe, Marketçilik ve Enerji sektörlerinde faaliyet göstererek Ticari hayatını devam ettirmektedir. Gölcük’te de Köşe Marketler ile  ticaret faaliyetlerini sürdürüyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 89 = 94