‘NEREDE BULURUZ ADALETİ BİLEN VAR MI?’

Gölcük’te 24 Kasım 2023 tarihinde feci bir trafik kazası yaşandı. Bu kazada henüz 14 yaşında olan Tuğçe Altuntaş’ı kaybettik. Tuğçe, D-130 karayolu üzerinde o gece  hayata, hayallerine, ailesine ve tüm geleceğine karşı gözlerini yumdu.

Tarih 24 Kasım 2023’ü gösterirken, Gölcük’ün Halıdere mevkii’nde, Halıdere giriş ışıklarında  D-130 karayolu üzerinde feci bir kaza yaşandı. Gölcük’ün Halıdere mevkii’nde, Halıdere giriş ışıklarında  D-130 karayolu üzerinde edindiğimiz bilgilere göre Tuğçe Altuntaş, kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmek isteyince sehir halinde ki Uğur K. İsimli otomobil kullanıcısı Tuğçe’ye çarptı. İddialara göre otomobilin arkasından gelen tır, Tuğçe’yi metrelerce sürükledi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaptıkları ilk kontrollerde14 yaşındaki Tuğçe Altuntaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Tuğçe, eski  Halıderespor Kulüp başkanı ve  ilçemizde çok tanınan ve sevilen İbrahim Altuntaş’ın, kızıydı. İbrahim Altuntaş, yani acılı baba bugün sosyal medyasından yaptığı paylaşımla adeta isyan etti! Çünkü biricik kızının kaybettiği kaza davasında yaptığı paylaşımda dosyaya takipsizlik verildiğini ifade ediyor. Ve ekliyor ‘NEREDE BULURUZ ADALETİ, BİLEN VAR MI?’ Paylaşımıyla yürekleri sızlatan babanın feryadı bugünün en acı olayı oldu.

İşte acılı babanın sosyal medya paylaşımı;

‘KAZA OLDU KIZIM RAHMETLİ OLDU KAZA YAPAN ARAÇ TESPİT SONUCU 100 KM HIZ FREN BASMIYOR ÖNUNE BAKMIYOR SONUÇ DOSYA TAKİPSIZLİK VERİLDİ ADALET ARIYORUM NEREDE BULURUZ ADALETİ BİLEN VARMI..DOSYA KAPANMADI YENİ ACILDI ARTIK BEN VARIM KIZIMIN HAKKINI KİMSEYE YEDİRTMEM EY ÇAKAL SÜRÜLERİ KARŞI TARAFTARAFIN AVUKATLARI KAZAYI YAPAN ADİ HERİF BURNUMA PİS KOKULAR GELİYOR KİM ÇIKARSA KARŞIMA YAKARIM GAZETEYE DE DEMEÇ VERECEK MÜGE HANLI YADA ÇIKACAM YAKINDA KOCAELİ’NDE YANGIN ÇIKACAK’

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 − = 32