GÖLCÜK’LÜ POLİS MEMURU HEM DUYGULANDIRDI HEMDE GURURLANDIRDI

İşte insanın içini ısıtan, böyle güzel insanların varlığına şükür ettiren o görüntüler Gölcük’ten geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölcük’te görev yapan polis memurunun o görüntülerini ‘Hamuru, vatan sevdasıyla, insan sevgisiyle yoğrulan Kahraman Türk Polisi’ açıklamasıyla paylaştığı binlerce beğeni ve şükran mesajı alan görüntüler kısa sürede sosyal medyada trend topik oldu

GÖLCÜK’LÜ POLİS MEMURU HEM DUYGULANDIRDI HEMDE GURURLANDIRDI

Gölcük’te görev yapan, Gölcük halkı tarafından çok sevilen polis memuru, sosyal medyada gündem oldu. Gölcük’te ilkokul çıkış saatini bekleyen polis memuru, öğrencilerin karşıya güvenle geçmesi için trafiği durdurdu. Okul çıkış saatinde görevini yapan polis memuruna çocukların kucaklayarak teşekkür etmesi ise hem duygulandırdı hemde gururlandırdı.

KOŞARAK KUCAKLADILAR POLİS AMCALARINI

Gölcük’te görev yapan, Gölcük halkı tarafından çok sevilen polis memuru, her gün yaptığı gibi yine Gölcük’te ilkokul çıkış saatini bekledi. Okul çıkış saati geldiğinde, yaya geçidi üzerinden karşıya geçecek olan minikler için, polis amcaları trafiği durdurarak yolu kapattı. Çocuklar ise her gün yaptıkları gibi, polis amcalarına sarılarak teşekkür etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − 66 =