GÖLCÜK’TE TANKER KAZASI EVLER BOŞALTILDI!

Sabah saatlerinde, Gölcük’te facianın eşiğinden dönüldü. 16 BEK 750 plakalı çekici ve buna bağlı olan 16 V 7255 plakalı tanker römorku ile,  D 130 karayolu üzerinden Karamürsel istikametine doğru seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybederek, orta refuj üzerinden geçip karşı istikamete geçtikten sonra, yaklaşık 100 metre ilerleyerek aracın ön kısımlarını Şehit Teğmen Kamuran Ablak yaya üst geçidinin merdiven kısımlarına çarptı.

Kaza sonrası çekiciye bağlı olan tanker, kaldırım üzerinde park halinde bulunan 41 FC 533, 41 GH 020, 54 PJ 135 ve 41 AJP 459 plakalı araçların üzerine devrildi.

Tankare bağlı olan çekici tankerden ayrılarak yolun tekrar karşı istikametine geçerek, karşı istikamette kaldırım üzerinde sol yan kısmına devrilerek durması sonucu, 5 araçlı yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Yaralanan tanker sürücüsünün Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde tedavisi devam ediyor, hayati tehlikesi bulunmuyor.

-Kocaeli BŞB İtfaiyesi ve AFAD ekipleri tarafından müdahale devam ediyor.

-Güvenlik önlemi olarak çevrede bulunan konutlar boşaltıldı. Zemine köpük, kuru kum seriliyor. Çalışmalara Gölcük Belediyesi ekipleri de destek oluyorlar.

-Tanker içindeki akaryakıtın boşaltılması ve yolun trafiğe açılması çalışmaları halen devam ediyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 3 =