AHMET EREN ANKARA’YA ÇAĞRILDI

31 Mart 2024 seçimleri için, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından bizzat adaylığı açıklanan Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, Ankara’ya çağrıldı.

SEÇİM ÇALIŞMALARINI CANLA BAŞLA YÜRÜTTÜ

31 Mart 2024 seçimlerinde YRP Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren, sahada çok iyi performans göstererek seçim çalışmalarına aralıksız devam etti. Genç siyasi bir aktör olan Eren, Gölcük’te esnaflarla, STK’larla ve vatandaşlarla gece gündüz bir araya geldi. Çalmadık kapı bırakmayan Eren,  ‘Bu şehre biz başkan olmaya değil, hizmet etmeye geliyoruz.’ Biadıyla son güne kadar çalıştı.

Partisini en iyi şekilde Gölcük’te temsil eden, nezaketli duruşu, siyasi terbiyesi, küçüğüne sevgisi, büyüğüne saygısı ile Gölcük halkının gönlünü kazandı.

ANKARA’YA ÇAĞRILDI

31 Mart seçimlerinden sonra da aylarda saha da seçim çalışması yapan Ahmet Eren, Gölcük’te ve siyasette adı öne çıkan ve saygı duyulan bir isim olmayı başardı.

Edindiğimiz bilgilere göre şimdi ise Ahmet Eren,  Ankara’ya çağrıldı. Şimdi gönülden bağlı olduğu partisi yoksa genç siyasi aktör olan Eren’e, yoksa önemli bir görev mi tevdi edecek. Bekleyip, görelim.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =