BAYRAMDA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Bayramda hava nasıl olacak?

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, yeni haftanın haftalık hava tahmin raporunu yayımladı, rapor, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kapsadı. Rapora göre 3 günlük bayramın 2 gününde yağış yok, bir günü ise gök gürültülü sağanak yağışlı. Haftalık raporda ise yeni haftanın 5 gününde yağış var ve sıcaklıkta düşüş bekleniyor. İşte haftalık hava durumu…

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. 7 günlük raporun 5 gününde yağış tahmini var. Raporda Ramazan Bayramı’nda havanın nasıl olacağı da duyuruldu. Bayramın 2 gününde yağış yok, bir günü ise gök gürültülü sağanak yağışlı. Bayram arefesine kadar sıcaklık 20 derecenin altına düşmeyecek ancak arefe günü ve bayramda sıcaklık bir nebze azalacak. İşte haftalık hava durumu…

18 Nisan Salı günü, gök gürültülü sağanak yağış sürecek, sıcaklık en düşük 13, en yüksek 23 derece olacak.

19 Nisan Çarşamba günü, gök gürültülü sağanak yağış devam edecek, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 20 derece olarak hissedilecek.

20 Nisan Perşembe günü de hava gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık en düşük 11, en yüksek 16 derece seviyesine gerileyecek.

Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 21 Nisan Cuma günü, yağmur aynı şekilde sürecek, sıcaklık en düşük 11, en yüksek 18 derece olacak.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 22 Nisan Perşembe ile Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü, aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlanacağı 23 Nisan  günü havanın yağışsız olması bekleniyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 2 =