GÖLCÜK BELEDİYESİ KAMPANYAYA 3.100 FİDAN BAĞIŞLADI

Belediyeler yangınlarda ormanları büyük zarar gören; Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon’un yeniden yeşertilmesi için harekete geçti. Sosyal medyada başlatılan kampanyaya Gölcük Belediyesi de 3.100 fidan ile destek verdi.

Önce Hatay’da başlayan daha sonra Kahramanmaraş ve Trabzon’da da görülen orman yangınlarını üzüntüyle takip eden ve yangının çıktığı ilk gün sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini ileten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: “Hatay, Trabzon, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta eşzamanlı olarak, vatan haini teröristler tarafından çıkarılan orman yangınları; devletini, bayrağını, vatanını seven ülkemizin her ferdinin yüreğini sızlatmıştır. Devletimiz, müsebbipler hakkında gereğini kararlılıkla yapacaktır. Yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” paylaşımını yapmıştı.

TÜRKİYE HATAY, KAHRAMANMARAŞ, TRABZON İÇİN KENETLENDİ

Belediyeler yangınlarda ormanları büyük zarar gören Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon’un yeniden yeşertilmesi için harekete geçti. Sosyal medyada başlatılan kampanyaya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla Gölcük Belediyesi de destek verdi. ‘Geleceğe Nefes’ kampanyası aracılığıyla internet üzerinden Hatay, Kahramanmaraş ve Trabzon’a fidan bağışı yapan vatandaşlar, bu bölgelerin yeniden yeşillenmesi için adeta kenetlendi. Kampanyaya Türkiye’nin çeşitli illerinde belediyelerde kayıtsız kalmadı. Gölcük Belediyesi, Twitter’da belediyelerin birbirlerini etiketleyerek yaptıkları paylaşımda Hatay’ın plakası olan 31’e dikkat çekerek; 3.100 fidan bağışıyla katıldı.

“GELECEK NESİLLERE BIRAKILACAK EN BÜYÜK ARMAĞAN ORMANLARDIR”

Gölcük Belediyesi, Karamürsel Belediyesi resmi hesabını ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı etiketleyerek: “Gelecek nesillere bırakılacak en büyük armağan ormanlarımızdır. Donanma Kenti Gölcük olarak, hain terör örgütü PKK tarafından yakılan; #Hatay,#Kahramanmaraş ve #Trabzon’daki ormanlarımız için 3.100 fidan da Gölcük’ten. @KaramurselBel @baskaniyildirim başkanım siz de var mısınız?” çağrısında bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 17 = 22