REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN

Gölcük Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren Değirmendere Yalı Evleri, Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında 10 bin 14 kişiye iftar sofrası kurdu.

Yalıeveleri bu yılda Zengin iftar menüleri ile hazırlıklarını tamamlayan Yalı Evleri, tarihi doku arasındaki sofralarında; deniz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlamaya devm ediyor.  Yalı Evleri, güler yüzlü personelinin verdiği hızlı servis hizmeti ile bu yılda  iftar keyfi yaşayın

Gölcük Belediyesi’nin tarafından turizme kazandırılan ve kısa zamanda büyük ilgi gören Değirmendere Yalı Evleri, zengin ve kaliteli iftar menüleri ile Ramazan ayında da misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Değirmendere Yalı Evleri, Ramazan ayına özel hazırladığı menüleri ile lezzetli iftar sofralarının buluşma noktası olacak. Gölcük Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren Yalı Evleri, Ramazan ayında birbirinden farklı 2 iftar menüsü hazırladı.
Yalı Evlerinde beyaz etten oluşan menü 115 Tl Kırmızı etten oluşan menü 170 TL arasında değişen fiyatları ile kaliteli ve zengin iftar menüleriyle, deniz manzarasına karşı misafirlerini ağırlayacak.

İKİ FARKLI MENÜ

Bu sene müşterilerine 2 ayrı menü hazırlayan Değirmendere Yalı Evleri, her damağa uygun iftar sofraları ile konuklarını karşılayacak.

MENÜ 1 (115 TL)
İftar Tabağı (ortalara)
Günün çorbası
Sebzeli Piliç kavurma ( Patates püresi ve pirinç pilavı ile beraber)
Revani Tatlısı
Ayran-su-çay

MENÜ 2 (170 TL)

İftar Tabağı (ortalara)
Günün çorbası
Dağ Kekikli Et kavurma ( Patates püresi ve pirinç pilavı ile beraber)
Nevzine  Tatlısı
Ayran-su-çay

REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN
Değirmendere Yalı Evleri’nde eşsiz deniz manzarasına karşı iftar yapmak isteyenlerin ise gün içerisinde rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Rezervasyon yaptırmak isteyenler, 0533 897 02 29 – 0535 300 87 87 numaralı telefonlardan ile iletişime geçebilecek.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 + = 54