Gölcük’te AK Parti bugün tüm kadroları ile sahaya indi

Gölcük’te  AK Parti bugün tüm kadroları ile sahaya indi. Saha çalışmalarını titizlikle sürdüren ve bir an olsun saha çalışmalarına ara vermeyen AK Parti kadroları vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Bu kez vatandaşa AK neferlerin sahada olduğunu vurgulayan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen;   Yılmadan, usanmadan ve yorulmadan kapı kapı gezeceklerini ve vatandaşlara doğru bilgileri birinci ağızdan aktaracaklarını ifade ediyor.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yöneticileri, AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken ve yöneticileri, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimi bugün Gölcük’te ulaştıkları tüm vatandaşlara öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek sıkıntıların farkında olduklarını ve iktidar olarak ekonomide aldıkları önlemleri sahada anlatıyorlar.

ZOR GÜNLERDEN HEP BİRLİKTE GEÇİYORUZ, AMA UNUTMAYIN Kİ BU SORUNLARI ÇÖZECEK OLAN DA BİZİZ”

Başkan Seymen; “Bizler sürekli sahadayız, vatandaşımıza 20 yıllık AK Parti iktidarının bu ülkeye kazandırdığı katma değeri anlatıyoruz. Tarımda üreticilere verdiğimiz desteklerden teşviklerden bahsediyoruz. Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar, içinden geçtiğimiz dönem göz önünde bulundurulduğunda, bugünden yarına çözülemiyor. Gerekli tedbirleri aldık, almaya da devam edeceğiz. Bu tedbirler yeterli mi, değil ama şartlar düşünüldüğünde hepsi bir anda olmuyor. Bunlar bugün için yeterli bulunmayabilir ancak zaman zaman bunun gereğini yine biz yerine getireceğiz. Ekonomi ile ilgili sahadan yansıyan izlenimleri ve şikayetlerini de not alıyoruz. Biz her zaman olduğumuz yerdeyiz.

Bizler AK Parti kadroları olarak dün olduğu gibi bugünde sahada vatandaşlarımızın yanındayız. Evet zor günlerden hep birlikte geçiyoruz. Ama unutmayın ki sorunları çözecek olan da biziz” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =