AK PARTİ GÖLCÜK’TEN KOCAELİ TEŞKİLATLARININ KAPTANI BAŞKAN ELLİBEŞ’E ‘GÖLCÜK DAİMA HAZIR’ MESAJI VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış törenine katılmak ve Kocaeli’li vatandaşlara  hitap etmek üzere İlimize geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişiyle tabi ki Kocaeli AK Parti’nin tüm teşkilatları teyakkuza geçti. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde hazırlıklar başladı. İlçemiz Gölcük’te ki hazırlıklardan bahsedecek olursak; AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen; “Gölcük Daima Hazır’ mesajını verdi. Tüm kadrolarıyla koordinasyon içerisinde olan, meydanlardan ayrılmayan başkan Çetin Seymen, şu açıklamaları yaptı;

 

“Gölcük Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman mahcup etmez,  hiçbir zaman yalnız bırakmaz, Gölcük sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği sözü en güzel şekilde yerine getirir. Biz Gölcük olarak AK Parti Kocaeli Teşkilatlarının Kaptanı İl başkanımız Mehmet Ellibeş başkanımıza Gölcük teşkilatımızı dün yaptığı ziyaretinde ‘Gölcük daima Hazır’ mesajımızı ilettik.

Canla başla, sevdayla, aşkla 6 Ağustos Cumartesi günü Milli İrade Meydanı’nda, Kocaeli’nin tüm ilçeleri gibi Gölcük olarak yerimiz alıp meydanı dolduracağız. İlk göz ağrımız, sevdamız Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşı olmak bizler için her zaman onur olmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemizin her köşesinde bıraktığı silinmez izlere ilaveten, Kocaelide’de 6 Ağustos’ta açılışını gerçekleştireceği yatırım ve tesisler ile Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimizi onurlandıracak, toplu açılışlar yapacaktır.

Devlet erkanı gelince bereket de gelir bir şehre.

Gölcük teşkilatlarının başkanı Çetin Seymen olarak, Gölcük’lü tüm hemşehrilerimizi, Kocaeli’nin 6 Ağustos’ta Milli İrade Meydanı’nda  binlerce kişinin katkı sunacağı  ihtişamlı karşılamamıza davet ediyorum, davetimize de icabetinizi gönülden istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 12 = 13