BAŞKAN SEYMEN TEŞKİLATINI ANLATTI

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs sürecinde ilçe siyasetinde nasıl yol aldıklarını ve bu süreci nasıl geçirdiklerini anlattı.

Seymen; “Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yöneticilerimizle, mahalle teşkilatlarımızla çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz”…

Teşkilat çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen; Teşkilatımız  tüm birimleriyle Gölcük’ün  farklı yerlerinde…

Bizim gitmediğimiz mahalle, ulaşmadığımız aile, selamlaşmadığımız bir vatandaşımız kalmayacak. Biz bu hedeflerle  Gölcük teşkilatı olarak, partimize, davamıza sahip çıkıyor inandığımız yolda yürüyoruz.

“BİR GÜNÜMÜZÜ BOŞ GEÇİRMİYORUZ”

Öncelikle her hafta Ana Kademe yöneticilerimiz ile birlikte haftalık programlarımızı icra ediyoruz. Her güne bir topluluğu ziyaret hedefimiz var. Olağan dışı haller hariç bir günümüzü istişare kurulları üyelerimizi, bir günümüzü ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını, hemşeri derneklerini, bir günümüzü muhtarlarımızı, bir günümüzü esnafımızı ziyaret ederek geçiriyoruz. Cemiyetleri es geçmeden evlenecek olan gençlerin en mutlu günlerine şahitlik ediyoruz.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz ve birlikte programlar yapıyoruz. Saygıdeğer İl Başkanımız ayda en az 2 defa zamanını bizlere ayırıyor ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızda Gölcük ile ilgili sürekli bizlerle istişare ediyor ve ilçemizi ziyaret ediyor.

Milletvekillerimiz meclis programlarından vakit buldukça ayda en az iki defa ilçemize geliyor ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Örnek verecek olursak en son Milletvekilimiz Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ederek kandilleştik ve kandil simiti ikramında bulunduk. Keza Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile haftanın büyük bir bölümünde birlikte programlara iştirak ediyoruz. Aynı zamanda kentimiz ile ilgili sürekli bir istişare halindeyiz.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ EKSİKSİZ YAPIYOR”

Kongre sonrasında Ana Kademe başkan yardımcılarım ve yönetim kurulu üyelerim maddi ve manevi olarak ellerinden gelenin fazlasını yapıyor. Her birinin çalışmalarından çok memnunum. Program üretme ve vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmede bütün çalışma arkadaşlarım üzerine düşeni yapıyor.

“HEDEF DOKUNMADIĞIMIZ, SELAMLAŞMADIĞIMIZ

TEK BİR VATANDAŞ BIRAKMAMAK”

Ayrıca partimize üye kazandırma noktasında da Ak Parti Gölcük Teşkilatı Kocaeli’nin önden gelen teşkilatlarından. Çok işlevsel bir sistem oturttuk ve bir sistem üzerine bizler çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız dokunmadığımız, selamlaşmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması.

“KADIN KOLLARIMIZ SAHAYA ÇABUK ISINDI”
Kadın Kollarımız da Başkan Saime Yelken hanımefendinin liderliğinde güzel çalışmalar yapıyor. Kongre sonrası sahaya çabuk ısındılar. Tabi pandemi sebebiyle kadınlarımız ev programlarını düzenleyemiyorlar. Sabırsızlıkla pandemi sürecinin noktalanmasını ve ev ziyaretlerine başlamayı bekliyorlar.

Milletvekillerimizle ve Belediyemizle yaptığımız programlara iştirak ediyor, üzerlerine düşeni yapıyorlar. Üye yapma konusunda da Kadın Kollarımızın emeği çok büyük. Evinden, aşından, eşinden, çocuğundan zaman ayırıp Ak Parti davamıza hizmet eden tüm hanım kardeşlerimden Allah razı olsun.


“GENÇLİK KOLLARIMIZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR”

Gençlik Kollarımız Başkan Tarık Karayel kardeşimizin başkanlığında yönetim kurulunu oluşturdu ve çalışmalarını hızla götürüyor. Engelli vatandaşlarımızı ziyaret, her hafta muhakkak bir mahallemize giderek mahalle başkanlarımızı atayarak yönetimi oluşturup mahalle toplantılarını gerçekleştiriyorlar.

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞCASINA, MEŞALELER YANIYOR”

Gençlik Kolları başkanımız Tarık Karayel, içindeki o büyük dava aşkıyla, her hafta bir mahallede gerçekleştirdiği, haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarında büyük bir coşku yaratıyor. Yarın seçim varmışçasına meşaleler yakıp, gençlerle aynı yolda omuz omuza projelerine proje katıyor. Bu birlik ve beraberlik, bu büyük heyecan her hafta bir mahallemizde yaşanıyor.

“ÇOK FAZLA YENİ GENÇ ÜYE DAHİL ETTİK”

Ayrıca pandemi sürecinde açlıkla burun buruna kalan sokak hayvanlarını beslemek gibi sosyal sorumluluk projelerine imzalarını attılar. Ayrıca kongrelerimizde de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vermek için ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Oluşturdukları komisyonlar ve mutfak ekipleriyle partimize çok fazla yeni gencimizin dâhil olduğunu gözlemliyorum.

“ BUGÜN SEÇİM OLSA EN AZ 200 GENÇ, SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN HAZIR”

İlçe Teşkilatımızda her gün yeni yüz olarak bir çok gencin çay içtiğini, zaman geçirdiğini görüyorum. Bunun yanı sıra bütün mahallelerimize gençlik mahalle yapılanmalarımızı da oluşturuyor, atadığımız mahalle başkanlarına yetki belgelerini veriyorlar. Bu gün seçim olsa Ak Parti Gölcük Gençlik Kolları bünyesinde en az 200 genç seçim çalışmaları için şu an hazır durumda.


“İHTİYAÇ SAHİBİ HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN

TÜM İMKÂNLARIMIZI ZORLAYACAĞIZ”

Ramazan ayı geldi çattı. Pandemi sürecinin öncesinde her mahallede toplu iftar düzenleyip mahalle sakinleriyle bir araya gelirdik. Teravih namazlarımızı her gün farklı bir camii de kılar, cami cemaatleriyle buluşurduk. Bu hususta maalesef pandemi bu yıl elimizi kolumuzu bağladı. Bildiğiniz gibi iftar organizasyonları yasaklandı ve teravih namazları evlerde kılınacak. Bu günümüze de şükür diyerek sabrederek bu kötü günlerin geçmesini, gelecek yıl Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini doyasıya yaşamayı bekleyeceğiz. Tabi pandeminin engellerini bahane ederek boş durmayacak, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin taleplerini giderebilmek için tüm imkânlarımızı zorlayacağız.

“AK PARTİ GÖLCÜK TEŞKİLATI TÜM GÜCÜYLE

ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEK”

Ak Parti Gölcük Teşkilatı olarak 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda Büyük ve Güçlü Türkiye için hainlere rağmen tüm organlarımız ile 94 ruhuyla çalışmalarımızı var gücüyle sürdürüyoruz, sürdüreceğiz.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2