ADAY DAHİ AÇIKLAYAMAYAN YUVARLAK MASANIN AÇIK VE GİZLİ ORTAKLARINA MİLLETİMİZİN KADERİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”

‘’AK Parti Gölcük 107. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kartepe ile başlayan Ak Parti ilçe danışma toplantıları Gölcük’te 2023 Türkiye Yüzyılı temasının coşkusuyla, büyük bir katılım ve coşku ile başladı ve Gölcük’le kapanışı yaptı.

Gerçekleştirilen toplantıda ilk sözü alan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen; konuşmasında muhalefete dokundu. Muhalefete daha aday dahi açıklayamayan yuvarlak masanın açık ve gizli ortaklarına milletimizin kaderini bırakmayacağız” dedi.

Başkan Seymen;  “Milletimizin kaderini, daha bir aday dahi açıklayamayan yuvarlak masanın açık ve gizli ortaklarına bırakmayacağız. Milletin partisi AK Parti’mizin bayrağını, yaklaşık 21 yıldır hep birlikte nasıl zirvede dalgalandırdıysak 2023’te de milletimizin umudu, ümmetin sesi, mazlumların kalesi Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı yapmak, boynumuzun borcudur. Bu yüzden altını çizmek isterim ki bugün bu salonda bulunan dava arkadaşlarımız ile birlikte tek gayemiz, Recep Tayyip Erdoğan davasına omuz vermektir. Buradan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatımız adına sizlerin huzurunda bunun sözünü veriyorum. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu yüzyıl Türkiye’nin, Türklerin yüzyılı olacak inşallah.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − = 26