AK PARTİ TÜM İLÇE TEŞKİLATI OLARAK SAHADAYIZ

Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Seymen “Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak tüm organlarımızla sahadayız. Mahalle teşkilatlarımızı da bir bir yeniliyoruz. Pandemi sürecinin hafiflemesi ile de inşallah hemşehrilermiz ile daha fazla temas edeceğiz”dedi.

HADSİZLİK YAPTILAR

Başkan Seymen “Maalesef bu hafta kamuoyunu oldukça rahatsız eden bir sapkınlığa şahit olduk. Boğaziçi Üniversitesi’ne meşru Rektör atanması meselesi üzerinden eylem gerçekleştiren bir grup provakatör Kabe-i Muazzamaya dil uzatma hadsizliğinde bulundu. Bu saygısız davranışın ifade özgürlüğü ve eylem olgusu ile uzaktan yakından alakası yoktur. İslam’ın değerlerine dil uzatan alçaklara kanun önünde hak ettikleri ceza verilmelidir” dedi.

2002 YILINDAN BERİ DEVLET MİLLETİN YANINDADIR
Başkan Seymen “Elazığ depreminin üzerinden 1 yıl geçti. Geçtiğimiz yıl bizler de Elazığ deprem bölgesini ziyaret etmiştik. Depremzede kardeşlerimizin acılarını paylaştık, tecrübelerimizi aktardık. Deprem sonrası belirli bölgelerle binalar yıkılmıştı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Bakanlarımız ile birlikte deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu, eksiklerin en kısa sürede tamamlanacağının sözünü verdi. Ak Parti hükümetinin en büyük özelliklerinden birisi de ihtiyaç anında derhal milletinin yanında olmasıdır. Devletimiz, kadirşinas vatandaşlarımızın yardımlarına ilaveten ‘’Devlet milletinin yanında’’ şiarıyla kamunun tüm olanaklarını afetzedelerin hizmetine sundu. Ve hamdolsun depremden tam 1 yıl sonra da yıkılan, hasar gören ve tetkikler sonrası ekipler tarafından yıkılan binaların yerine devletimiz yenilerini yaparak sahiplerine teslim etti. Cumhurun lideri her zamanki gibi sözünü tuttu. İşte sosyal devlet anlayışı, hizmet aşkı budur. 2002 yılından beri Devlet milletinin yanındadır ”dedi.

DEVLET KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR
Başkan Seymen “Afet yardımlarının yanı sıra sosyal devletin gereklerinden birini daha yerine getirerek devlet korumasından yararlanmış gençlerimizin, engelli vatandaşlarımızın, şehit yakını, gazi ve gazi yakını 3 bin 603 kardeşimizin çeşitli kamu kuruluşlarına atamaları gerçekleştirildi. Bu gün 13.524 genç devlet koruması altında. Ayrıca 652 bin civarı çocuğun hayatını sürdürmesini temin etmek için 6.9 milyar TL destek sağlandı. 536 bin civarı engelli vatandaşımız da bakımlarının ailelerinin yanında sağlanması için ailelere aylık ücretleri ödeniyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kimsesizlerin kimsesidir” Dedi.

AŞILAMAYA DEVAM EDİYORUZ
Başkan Seymen “Sosyal hizmetler alanındaki yardımlarımızın yanı sıra pandemi sürecinde de vatandaşlarımızın her konuda yanında olduk. Devletimiz her bir hemşehrimizin sağlığını ücretsiz bir şekilde güvence altına alırken ekonomin çarklarının durmaması için gayret gösterdi. Bugün geldiğimiz noktada 2 milyona yakın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ücretsiz olarak aşılandı. Aşılamaların yanı sıra yerli ve milli aşımızı üretmek için de çalışmalarımız sürüyor. Amerika ve Çin’den sonra en çok covid-19 aşı projesi yürüten üçüncü ülke konumundayız. 436 araştırmacımız aşı ve ilaç geliştirme odaklı 17 proje yürütüyor” dedi.

AK PARTİ TÜM İLÇE TEŞKİLATI OLARAK SAHADAYIZ
Başkan Seymen “Hükümetimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hız kesmeden çalışmalarına devam ederken bizler de kendi bölgemizde üzerimize düşenleri yapmaya gayret ediyoruz. İstişare kurulu üyelerimizi, geçmiş dönem yöneticilerimizi, partimizin kurucularını ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Büyüklerimiz bizlere tecrübe aktarımı yapıyor. Ayrıca mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek mahallelerimizin talep ve ihtiyaçlarını istişare ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimiz de devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanımız  Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte İpek Yolu Mahallesi esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın yanında ilçemizde faaliyet gösteren hemşehri dernekleri ile de bir araya geliyoruz. Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak tüm organlarımızla sahadayız. Mahalle teşkilatlarımızı da bir bir yeniliyoruz. Pandemi sürecinin hafiflemesi ile de inşallah hemşehrilermiz ile daha fazla temas edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyor, hayırlı haftalar diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 6 =