Değirmenderespor hazırlık maçında Kullarspor’a yenildi 0-3

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kullarspor önceki gün Değirmenderespor ile Değirmendere Stadında karşılaştı. Müsabakada 3-0’lık skorla Kullarspor galip geldi.

KULLAR DEĞİRMENDEREYİ YENDİ

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kullarspor önceki gün Değirmenderespor ile Değirmendere Stadında karşılaştı. Müsabakanın tamamında Kırmızı Siyahlılar üstün performans sergileyerek 23. dakikada İlker’in golü ile 1-0 öne geçti ve İlk yarı bu skorla sona erdi.İkinci yarıda ise 49. dakikada İlker  kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. Müsabakanın 78.dakikasında ise Derviş’in ortasında Aykut Aslan’ın golü ile skoru 3-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda gol sesi çıkmadı ve hazırlık müsabakası Kullarspor’un 3-0 lık galibiyeti ile sona erdi.

DEĞİRMENDERESPOR: 0

KULLARSPOR: 3

STAT: Değirmendere

HAKEMLER: Mustafa Çalışkan***, Burak Ersöz***, Furkan Ata***

DEĞİRMENDERESPOR: Soner**(Çağatay**) , Kaan** , Kerem** ,Batuhan** ,Enes** , Ayhan** , Emir Süleyman**, Tarık** , Galip**, Ahmet** Berke** (Ahmet Kartal**)

KULLARSPOR: Oğuz*** (Kaan**) , Batuhan***, Erdem***, Serhat***(Tayyip***)  Derviş***, Bahadır***(Burak Balaban***) ,  Mustafa Kaya***(Ali Ekber***), Ceyhun*** (Melih***) , İlker*** (Aykut***) , M.Kefeli***, Cem***(Yunus***)

GOLLER: DK. 23-49  İlker, Dk. 78 Aykut (Kullarspor)

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 1