GÖLCÜK CHP’DE SÜRPRİZ GELİŞMELER

 

 

 

 

 

CHP Gölcük İlçe Başkanlığında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin belediye başkanı aday adayı çıkmasına kesin gözüyle bakılırken, bu ayın 12’sine kadar istifa etmesi bekleniyor. İşeri’nin yerine ise mevcut yönetimden Fikret Gürel’in gelebileceği CHP kulislerinde konuşuluyor. Bunun yanı sıra CHP ilçe binasını da değiştirmeye hazırlanıyor.

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Mart 2019’da seçimlerine çok farklı bir vizyonla girmeye hazırlanıyor.

YENİ PARTİ MERKEZİ

İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin önümüzdeki hafta istifa ederek adaylığını açıklamasının beklenmesinin yanında bir de sürpriz yaparak ilçe binasını yenilemesi bekleniyor. Mevcut ilçe binasının yerinin hem yüksekte olması hem de dar olması İşeri’yi ve yönetimini harekete geçirdi. Bu noktada yeni yerin bulunduğu ileri ki günlerde de yeri konusunda açıklama yapılacağı öğrenildi.

İŞERİ’NİN YERİNE GÜREL Mİ GELİYOR?

Bunun dışında Başkan İşeri adaylığı ile ilgili kent genelinde ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu ziyaretler çoğunlukla basına yansımazken, İşeri’nin meclis üyesi adaylıklarında farklı bir yol izleyeceği, CHP’li olmayan isimlere de yer vereceği ve her türlü siyasi anlayışa hitap edeceği bize gelen bilgiler arasında. İşeri’nin istifa etmesi sonrasında ise mevcut yönetimden bir ismin ilçe başkanı olmasına kesin gözle bakılıyor. Bu ismin İlçe eski Başkanlarından Fikret Gürel olabileceği de CHP kulislerinde konuşuluyor. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 44 =