İdlib’de şehit sayısı 8’e yükseldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İdlib’te şehit sayısının 8’e yükseldiğini açıkladı.

ESAD REJİMİ UNSURLARINCA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan son dakika açıklamasında, İdlib’de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlara, bulunacakları yerler önceden koordine edilmesine rağmen Esad rejimi unsurlarınca topçu atışının yapıldığı belirtildi.

ŞEHİT SAYISI ARTTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hain saldırısı sonucunda şehit sayısının 8’e yükseldiğini açıkladı. Erdoğan, şehit olanların 5’inin asker, 3’ünün sivil olduğunu belirtti.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Yoğun topçu atışı neticesinde 5 kahraman silah arkadaşımız ile 3 sivil personelimiz şehit olmuş, 4 silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − 72 =