BAŞKAN SEZER’DEN KAYMAKAM’A ZİYARET!

Başkan Sezer, Kaymakam Irmak’ı ziyaret etti

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamlığı görevine yeni başlayan Mustafa Irmak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Gölcük Belediye Başkanı Sezer; “Öncelikle ilçemize hoşgeldiniz. Yeni göreviniz hayılrı uğurlu olsun. Size biraz Gölcük’ten bahsedeyim. 31 Mart’taki Yerel seçim yarışı neticesinde halkımızın hemşerilerimizin teveccühü ile seçilmiş bulunuyoruz. Mevcut AK Parti Belediyesi olarak yine ve aynı şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ayrıca bu zamana kadar hizmet edenlere taş taş üstüne koyanlara teşekkür ediyoruz. Bizde inşallah elimizden geldiğince hemşerilerimizin hizmetkarı olmak için çalışacağız. Gölcük’ün özellikle çarşısının canlanabilmesi çekim merkezi olabilmesi ticari kültürel ve sosyal açıdan canlanması için bizim de gayretlerimiz olacak. Bu çerçevede de ve özellikle de bunlar yapılana kadar hemşerilerimizin sıkıntı çektiği konular üzerinde yoğunlaşacağımızı söyleyebilirim. Yine sivil toplum kuruluşlarıyla ve kamu kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde inşallah çalışacağız. Bu 5 yıllık sürecin hem ilçemize hem de memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini iletti.

 

Kaymakam Mustafa Irmak; “Öncelikle hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah daha güzel projelerle yeni bir Gölcük görürüz. Bizlerde kamu tarafı olarak her zaman yerel yönetimlerle birlik içerisindeyiz, idaremize kurumlarımıza düşen ne iş birliği varsa bu konuda işbirliğine her zaman açığız. Her ikimize de hayırlı olsun” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 − 52 =