AK PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI ÇETİN SEYMEN, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Gölcük İlçe başkanı Çetin Seymen, yönetim kurulu üyesi Vural Kesgin, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları İlçe başkanı Tarık Karayel, AK Parti Tanıtım ve Medya sorumlu Başkan yardımcısı Ali Ruhan Çelik,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle gazetemizin imtiyaz sahibi Tuğba Zeren nezdinde tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutladılar.

Gazetemize gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Gölcük İlçe başkanı Çetin Seymen duygularını şöyle ifade etti. Seymen;  “Şehitlerin annelerine, eşlerine ve çocuklarına sevgi ve saygılarını sunuyorum. Bizim inancımızda şehadet nasıl en yüksek mertebeyse, şehit annesi, eşi ve çocuğu olmak da aynı şekilde özel bir statüdür. Bu vesile ile şehit annelerimizin, şehit eşlerinin ve çocuklarının, ülkemin Türkiye’nin ve dünyanın tüm kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Seymen sözlerine şöyle devam etti; “Hayatı birlikte paylaştığımız, dünyaya iyilik ve güzellik katan, alın terleri ve kalpleriyle geleceğimizi bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, hayatın her anında omuz omuza verdiğimiz tüm kadınlarımızın, annelerimizin, kızlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum, saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 + = 60