BAŞKAN SEZER “EVİNİZDEN AİLENİZDEN FEDAKARLIK EDİYORSUNUZ”

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Gölcük  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük  İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetiminin, yönetim kurulu toplantısına katıldı. Gölcük  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katıldığı toplantıya AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen de ev sahipliği yaptı.

BAŞKANLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, yönetim kuruluna özverili çalışmalarından dolayı  yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Seymen, “Gerçekten de bir aile çatısı altında kimseyle kişisel hiçbir husumet olmadan görevimizi yerine getiriyoruz. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tabi görev sürecimiz boyunca hem İlçe Başkanımız Çetin Seymen  hem de Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer desteklerini bu süreç boyunca eksik etmediler” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEZER’DEN TEŞEKKÜR
Gölcük  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer teşekkür ederek, “Kadın kollarımız ile tüm seçimlerde birlikte sahadaydık, gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Gerçekten büyük emek verdiler.  Evinizden, ailenizden feragat edip dava için sahadaydınız ve hala sahadasınız. Öyle bir dava liderimiz var ki bizlere de o dava liderinin yanında dimdik durmak yakışır.  Göstermiş olduğunuz emekleriniz çok kıymetli  bu vesile ile sizlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

KADINLARIMIZDAN EN BÜYÜK DESTEK GÖLCÜK’TEN GELECEK

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen; “AK Parti milletimiz tarafından kurulan, sahibi de milletimizin bizatihi kendisi olan bir partidir. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır. Yaptığımız ve yapacağımız her şeyin merkezinde de çevresinde de milletimiz vardır. Bu bakış açısıyla özveriyle ve ilk günkü aşkla partimize ve davamıza hizmet eden İlçe Kadın Kolları Başkanımız Saime Yelken’in önderliğinde, değerli yönetim kurulu ve üyelerine göstermiş oldukları büyük fedakarlık ve hizmetlerinden ötürü huzurlarında kendilerine teşekkür ediyorum. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte İlçe Kadın Kollarımızın Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısına katılmış bulunuyoruz, birlikte  tüm Gölcük’ü, kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koymaya çalışıyoruz. İfa ettiğimiz bu kutlu ve tarihi vazifede her birinize muvaffakiyetler diliyorum.

İnanıyorum ki Recep Tayyip Erdoğan’a kadınlarımızdan en büyük destek, Saime Yelken başkanımızın liderliğinde Gölcük’ten gelecek” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =