IŞIK GÖLCÜK’Ü İHMAL ETMİYOR

 

 

 

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri ışık sık sık Gölcük’e gelerek ziyaretler gerçekleştiriyor ve Gölcük’ü ihmal etmiyor. Geçtiğimiz haftalarda ilçemizin köylerini karış karış gezen Işık, şimdi de iki sendika ve beldeleri ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, İdris Alp başkanlığında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bugün Geçtiğimiz dönem Başbakan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ında katılımı ile bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretlerde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Barış ve parti yöneticileri de yer aldı.

DARBEYE GEÇİT VERMEDİ

İlk ziyaret Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ne yapıldı. Başkan Turhan Yıldız ve sendika yöneticileri Işık ve AK Partilileri karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Yıldız, sendika faaliyetleriyle ilgili Işık’a bilgi verdi, gündem üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Işık ziyarette yaptığı konuşmada, “15 Temmuz hain darbe girişiminde demokrasiden taviz vermeyerek hükümetle iletişim halinde askeri tesislerde cuntacılara geçit vermeyen işçi kardeşlerimizin sendikası Türk Harb-iş’i İlçe Başkanımız , Belediye Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret edip teşekkür etmek istedik. Harb-İş Türkiye’de büyük önem taşıyan işçilerimizin üye olduğu bir sendika. Bizim için çok değerli ve önemli. Karşılıklı sohbet edip, gündem üzerine sohbet ettik. Oldukça verimli bir ziyaret oldu, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ALINAN ÖNLEMLER SIKINTILAR AŞILACAK

Harb-İş Sendikası sonrasında merkezi ilçemizde bulunan önemli  sendikaların başında gelen binlerce işçinin üyesi olduğu Türk Metal-İş Sendikası Gölcük Şubesi, Milletvekili Işık ve AK Partililer tarafından ziyaret edildi. Işık ve AK Partilileri, Başkan Mehmet Şener ve sendika yöneticileri karşıladı. Şener Işık’a teşekkürlerini iletirken, sendika faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Işık ise Türkiye’nin dış müdahalelere rağmen, ekonomik olarak büyümeyi sürdüreceğini, bu yaşanan sıkıntıların hükümetimiz tarafından alınan önlemler ile inşAllah aşılacağını, ülkenin bir çok badireler atlattığını, bunu da atlatacak güçte olduğunu belirtti. Karşılıklı sohbet ile ziyaret son buldu.

SIRASIYLA DEĞİRMENDERE, HALIDERE VE ULAŞLI

İki sendika ziyareti sonrasında Gölcük’teki temaslarını ve ziyaretlerini sürdüren Işık, Değirmendere’ye geçerek, esnafları ziyaret edip, hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet etti, onların derdini dinleyip, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Değirmendere ziyareti sonrasında Işık sırasıyla Halıdere, Ulaşlı’yı ziyaret edip akşam saatlerinde ilçemizden ayrılacak. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1