GAM GAM HÜSEYİN’E HÜZÜNLÜ VEDA

 

İlçemizin ve Gölcük Down Cafe’nin sevilen ismi Gam Gam Hüseyin yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hüseyin Yıldırım’ın naaşı çok sevdiği yer olan Down Kafe’ye getirildi. Down Kafe’de dualar edildi ve son görev sevenleri tarafından yerine getirildi.

 

 

İlçemizin ve Gölcük Down Cafe’nin sevilen ismi Gam Gam Hüseyin yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede böbrek ve solunum yetmezliği tedavisi görüyordu.

HÜZÜN VE GÖZYAŞI VARDI

Hüseyin Yıldırım’ın vefat haberi ilçemizde derin üzüntü yaratırken, bugün evi gibi olan Down Kafe’ye getirilerek dualar ve gözyaşları arasında uğurlandı. Hüseyin Yıldırım’ın Down Kafe’de düzenlenen dualı anmasına, Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,  Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, dernek üyeleri, ailesi ve sevenleri katıldı. Yıldırım’ın cenaze namazı bugün öğle namazı sonrasında Kavaklı Camisi’nde kılınacak ve ardından 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedilecek. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 − 15 =