DEĞİRMENDERESPOR’A DESTEK BÜYÜYOR

Yeni sezonda Bal liginde mücadele edecek olan Değirmenderespor’a kombine desteği  MSL CALL CENTER’dan geldi.

Bal liginde ilçemizi temsil edecek olan Değirmenderespor’un Kombine Kartlarını Volkan Bilen sahibi olduğu MSL CALL CENTER bastırdı. Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, “ Değirmendere sporun kombine kartlarına sponsor olan MSL CALL CENTER firmamıza Değirmenderespor olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Değirmenderespor başkanı Severcan Kara, Sportif Direktör Adem Ellibeş ve  Hasan Durdu  MSL CALL CENTER’ın sahibi Volkan Bilen’i iş yerinde ziyaret ederek Değirmenderespor formasını  hediye ettiler.

BİR KIVILCIM YAKMAK İSTEDİK

olan Değirmenderespor’a kombine desteği   veren MSL CALL CENTER’ın sahibi, duygularını birkaç cümleyle anlattı; Volkan Bilen; “Değirmenderespor’un bir üst lige çıkması için elimizden gelen desteği vermek istiyoruz. Bal  Ligi’nde takımın başarılı olmasını istiyoruz. Bir kıvılcım yakmak istedik” dedi.

AHDE VEFA’YI GÖSTERDİLER,

5 BİN LİRALIK KOMBİNE ALDILAR

Gölcükspor ile yollarını ayıran Kızılcabölükspor ile anlaşan iki kaptan İlyas Türengül ve Erdem Korkmaz Güner, Değirmenderespor’a beş bin liralık kombine kartı alarak destek oldular. Kaleci İlyas Türengül ve Erdem Korkmaz Güner formasını giydikleri Değirmenderespor için destek sözü verdiler.

Başkan Severcan Kara “bugün çok duygulandım. Değirmenderespor forması giyen iki güzel kardeşimin jestleri inanın çok makbule geçti. Değirmenderespor kulbü adına her iki güzel insana teşekkür ederim” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − = 90