Başiskele, Selahattin Eyyübi Caddesi daha modern oluyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’ndeki altyapı deplase çalışmaları devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı deplase çalışmalarının yapıldığı caddede, yağmur suyunu toplayarak dereye aktaracak 350 metre 2,5 çarpı 2 metre menfez yapım çalışmaları devam ediyor.

ESKİ PARKE YOL KAZINDI

Eski parke yolunu kazıyarak yerine daha konforlu bir yol yapmak için çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi, caddenin 650 metrelik kısmında alt yapı deplase çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’nde betonarme kutu menfez yapımı çalışmaları da devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölge modern ve konforlu bir caddeye kavuşmuş olacak.

4 ŞERİTLİ OLACAK

Başiskele Belediyesi önünde bulunan Selahattin Eyyübi Caddesi’nde al yapı çalışmalarının tamamlanması sonrası üstyapı için asfaltlama, aydınlatma, kaldırım ve parke yapımı çalışmalarına başlanacak. 3 bin ton asfalt seriminin yapılacağı cadde 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli olacak.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 − = 34