“ÜMMET, MİLLETİMİZ, AİLELERİNİZ, GÖLCÜK VE BİZLER İÇİN DUA EDİN”

Başkan Sezer 54 hacı adayını uğurladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden 54 hacı adayını İlçe Müftülüğü önünden yapılan program ile dualarla uğurladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Kafile başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Burhan Bilgin hocanın yaptığı 54 hacı adayını kutsal topraklara, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve aile yakınları dualarla uğurladı. Hava alanına gitmek üzere yola çıkan Gölcüklü hacılar, 13 Eylül’de hacı olarak kutsal topraklardan ilçemize geri dönecekler.

“ÜMMET, MİLLETİMİZ, AİLELERİNİZ, GÖLCÜK VE BİZLER İÇİN DUA EDİN”

Başkan Ali Yıldırım Sezer hacı adaylarına seslendiği konuşmasında; “Allah’ın emrettiği hac ibadetini yerine getirmek için sevgili hemşehrilerim yola çıkıyorlar. Bende burada sizinle birlikte olmaktan büyük onur duyduğumu söylemek istiyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlısıyla gidip, gittiğinizde de evvela ümmet için sonra milletimiz için, daha sonra da aileleriniz için, en sonra da Gölcük ilçemiz için, bizler için dua etmenizi sizlerden istirham ediyorum. Allah ibadetlerinizi kabul etsin ve hac ibadetini yerine getirmiş hacılar olarak ilçemize dönmeyi nasip etsin. Sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” dedi. Konuşmanın ardından Kuran-Kerim Tilaveti ve dualar yapıldı. Başkan Sezer, hac görevinde gerekli olacak malzemelerden hazırlanmış olan bir çantayı hacı adaylarına taktim etti ve sonrasında tek tek uğurladı

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − = 79