İHSANİYE KOŞUSU 16 EYLÜL’DE

 

 

 

 Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusu, Yunus Emre Mahallesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde 16 Eylül 2018 Pazar günü Saat:12.00´da başlayacak.

 

Rahvan At Yarışları hakkında açıklamada bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu yıl Geleneksel Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusunu düzenlemenin haklı onur ve gururunu yaşamaktayız. Yarışların her zaman olduğu gibi, bu senede Gölcük’e en yakışır şekilde yürütülmesi hepimizin ortak gayesi ve amacı. Bu anlamda emeği geçen herkese tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum.

 

SÖZ VERDİK YAPTIK

 

Gölcük Belediyesi olarak Rahvan At Yarışlarına verdiğimiz değer ve önem neticesinde Gölcük, Türkiye’nin Rahvan At Yarışları merkezi olmuş durumda. Bilindiği gibi Geleneksel sporlara verdiğimiz önem neticesinde Türkiye’de tek bir sezonda üç yarışın yapıldığı Rahvan At Yarışları sadece Gölcük’te oluyor. En iyi pist olmanın yanında atların ve sahiplerinin de kalmaları için Konaklama Tesisimizin de hizmete girmesi büyük memnunluk yarattı. Söz verdik ve yaptık sloganımızla büyük bir hızla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bunu hep birlikte başardık ve bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Böylesine güzel bir atmosferin oluşmasına katkı koyan Gölcüklü ve çevre illerden gelen vatandaşlarımızı da ayrıca tebrik ediyor, Geleneksel Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusuna katılımlarını bekliyorum” dedi. Yarışlar 8 ayrı kategoride gerçekleştirilecek ve 16 Eylül 2018 Pazar günü Saat:12.00’da başlayacak. Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük orta, Dörtlü taylar, Üçlü taylar ve İthal atlar olmak üzere 8 ayrı dalda koşacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 + = 47