NE YAĞMUR, NE FIRTINA DURDURABİLDİ! ‘BİNLERCE İNSAN SEYMEN’İN YANINDAYDI’

NE YAĞMUR, NE FIRTINA DURDURABİLDİ!

‘BİNLERCE İNSAN SEYMEN’İN YANINDAYDI’

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti’den belediye başkan aday adayı olmak için Gölcük İlçe Başkanlığından istifa eden Ecz. Çetin Seymen, bugün parti binasında saat:15.00’de, Gölcük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Eczacı Seymen’e olan büyük destek, ne yağmur dinledi ne soğuk. Binlerce insan bugün Gölcük’te Seymen’e yanındayız, bu yolda destekçiniziz dedi.

Başvuru için AK Parti Gölcük ilçe binasına gelen Eczacı Çetin Seymen, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’a çiçek takdiminde bulundu. Başvuru esnasında AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve yönetimi, Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimi, Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik ve yönetimi, AK Parti önceki dönem ilçe başkanı İdris Alp, AK Parti İzmit Önceki dönem ilçe başkanı Ali Güney, Önceki dönem AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Algan AK Parti Mahalle ve Köy temsilcileri, AK Parti Karamürsel eski ilçe başkanı Sait Mete, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, AK Partililer, Gölcük halkı, Seymen ailesi ve sevenleri AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’nda hazır bulundu.

GÖLCÜK’ÜN ÖZ’Ü BURADA

Ak Parti İlçe başkanı Kemal Yavuz; ‘Teşkilatımız tüm kademeleriyle burada kendilerine çok teşekkür ediyorum diyerek söze başladı. Ve aslında burada ‘Gölcük’ün Öz’ü var’ dedi. Bu bir bayrak yarışı. Çetin Seymen partimize 5 yıl ilçe başkanlığı yaptı. Şimdi biz devam ediyoruz. Önümüzde yerel  seçimler var. Ağır bir görev olan ilçe başkanlığını çok uzun yıllar yaptı başkanımız. Şimdide aday adayı olarak yola çıktı. Allah yolunu açık etsin inşallah. Hepimiz için, Gölcük için hayırlısı olsun, başkanıma başarılar diliyorum’ dedi.

‘TEŞKİLATÇILIK, BİZE BİR YOL HARİTASI ÇİZDİ’

Belediye Başkan aday adayı Ecz. Çetin Seymen “Hayırlı bir iş için toplandık.  Hepinizi sevgi saygı muhabbet ile selamlıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Teşkilatçılık zor ama bir o kadarda keyiflidir. Bizlere teşkilatçılık, bir siyasi yol haritası çizdi.

AK Parti 17 seçim kazandı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti bayrağını Gölcük burçlarına dikeceğiz. Birlikte 3 seçim geçirdik. Hepsinde de oylarımızın üzerine daha fazla koyarak yükselttik.  Bu sizlerin ve Gölcük’lü hemşehrilerimizin başarısı. Güçlü Türkiye Yolunda sizlerle yolumuza devam edeceğiz.

Bir çok programlar yaptık sizlerle milletimizin gönlüne girmek için. Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yağmur çamur demeden yürümeye devam ettik. Edeceğizde…

‘GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIYIM’

İsimler gelip geçici. Bu bir dava: Gölcük hak ettiği yatırımı ve hizmeti aldı ve bundan sonrada alacak. Geçmiş dönem belediye başkanlarımızın ve şimdiki belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer nasıl çalıştıysa bizde, Gölcük için hazırladığımız projelerimizle durmadan sizler için çalışağız.

Belediye Başkanlığı aday adaylığı dilekçemi ilçe başkanıma veriyorum. Yağmur doğaya, tabiata nasıl canlılık veriyorsa, bizde kendi adaylığımızda yağmurdan gelen bereketin adaylığıma Rabbimden niyaz etmesini diliyorum’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 − 32 =