KORELİLER’DEN YALI EVLERİNE TAM NOT

 

Gölcük Belediyesi’nin prestij projelerinden, tarih koridorunun başlangıç noktası Tarihi Yalı Evleri, Kırkyama Şenliği ve Çalıştayı nedeniyle ilçemize gelen Güney Korelileri ve yabancıları ağırladı. Güney Koreliler Yalı Evleri’ne hayran kalırken, Müdür Tayfun Gündüz’e teşekkürlerini iletip, ilçemizden mutlu şekilde ayrıldılar.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi’nin prestij projelerinden, tarih koridorunun başlangıç noktası Tarihi Yalı Evleri Değirmendere’nin çekim merkrezi olmaya devam ediyor. Yalı Evleri’nde bulunan butik otel ise belediyenin etkinliklerinde yerli ve yabancı misafirleri de ağırlıyor. Son olarak Uluslararası Kırkyama Şenliği ve Çalıştayı için ülkemize gelen Güney Koreliler ve yabancı sanatçılar Yalı Evleri’nde kaldılar. Yalı Evleri’ni çok beğenen ve burada kaldıkları için çok şanslı olduklarını dile getiren Korelilerle, Yalı Evleri Müdürü Tayfun Gündüz’de yakından ilgilendi. Koreliler, Gündüz ve Yalı Evleri personeline teşekkür ederek ilçemizden ayrılırken, hatıra fotoğrafları da çektirmeyi ihmal etmediler.

“YALIEVLERİNİ TÜRKİYE’NİN MARKASI YAPMA HEDEFİNDEYİZ”

Müdür Gündüz yaptığı açıklamada, en güzel ve leziz yemekleri Güney Koreli misafirlerimiz için hazırladık, onları en iyi şekilde ağırlayarak, ilçemizden mutlu şekilde ayrıldıklarını dile getirdi. Yalı Evlerini Türkiye’nin marka mekanları arasına sokmak hedefinde olduklarını dile getiren Gündüz, gece gündüz çalışıyoruz. Hafta sonu yaptığımız açık büfe kahvaltılar öyle büyük ilgi görüyor ki, oturacak yer kalmıyor. Tabi bu durum bizim kalitemizin bir göstergesi. Açık büfe kahvaltının yanında akşam yemek çeşitlerimiz de beğeniliyor. Hünkar beğendi ve kuzu tandır spesiyal lezzetlerimiz arasında. Yalı Evleri’ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − = 81