TEK HEDEF ÜÇ PUAN

 

 

3.Lig 3’ncü Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, Pazar günü evinde Ankara Adliyespor ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Ekibimizin tek hedefi sahadan üç puan ile ayrılmak.

 

 

  1. Lig 3. Grupta mücadele eden Gölcükspor Bursa deplasmanından puanla dönerken sahasında konuk edeceği Ankara Adliyespor maçı öncesinde 3 puan için umutlandı. Sezona kötü başlangıç yapan Gölcükspor sahasında Çorum Belediyespor galibiyeti ve Bursa deplasmanından bir puanla dönmesinin ardından Ankara Adliyespor maçı öncesinde çalışmalarını tempolu bir şekilde teknik patron Kayhan Çubuklu önderliğinde İhsaniye Stadı’nda sürdürüyor.

 

HEDEF GALİBİYET

Kırmızı siyahlı ekip son iki haftada dört puan kazanırken, İhsaniye Stadı’nda konuk edeceği rakibi Ankara Adliyespor  son iki haftada deplasmanda 1461 Trabzonspor ve sahasında Fatsa Belediyespor ile berabere kalarak dört puan kaybetti. Kırmızı siyahlı ekip çalışmalarını bugün ve yarın tamamlayarak kampa girecek.Temsilcimizde İsmail ile Selim’in sakatlıkları sürüyor.

 

TAKIMA GÜVENİYORUM

Başkan Ahmet Şahin yaptığı açıklamada, “Takımızın git gide performansı artıyor. Bursa deplasmanında gösterdiğimiz performansın karşılığı galibiyet olmalıydı. Mutlaka dışarıdaki bir puan değerli ama biz 2 puan kaybettiğimize üzülüyoruz. Kendi evimizde ise mutlak kazanmak istiyoruz. İyi gidişatın devam edeceğine inanıyorum, takımıma güveniyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 + = 21