Kavaklı’dan Sezer’e tam destek

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile Gölcük’ün Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer büyük ilgi ve sevgiyle karşılaştı.

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor. Sezer, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret etti. Ev ziyaretleri yapan Şeker ve Sezer, esnaflarla sohbet etti, kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

ESKİ YÖNETİCİLER ZİYARET EDİLDİ
Kavaklı Mahallesi’nde gereçkleşen ev ziyaretlerinde geçmiş dönem teşkilat üyelerini ziyaret edildi. Geçmiş Dönem İlçe Yöneticisi Ali Subaş’ı, Kurucu İlçe Yöneticisi Ruhi Kaya’yı Geçmiş Dönem İlçe Yöneticisi Yücel Kavgacı’yı, Geçmiş Dönem İlçe Yöneticisi Cavit Şimşek’i ve İlçe Yöneticisi Semih Sofu’nun babası Ali Sofu’yu evlerinde ziyaret etti. Seçim üzere yapılan istişareler sonrasında birlik beraberlik içinde 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışma kararı alındı.

TEVAZU, SAMİMİYET, GAYRET İLE
Şeker, Sezer, Seymen ve parti yöneticileri ardından Kavaklı Mahallesi’ndeki esnaflara ziyaretler gerçekleştirdiler. Kıraathanelerde vatandaşlarla konuşan Sezer, “Tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memleket diyen anlayışımızla kenti birlikte yönetmeye talibiz. Her zaman sizi dinleyen ve sorunları hızlı çözen bir anlayışla çalışacağız” dedi.

HALKIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ            
Kavaklı’da son olarakta Erzurum ili Pazaryolu İlçesi Köşeyolu Köyü Yardımlaşma Derneği ziyaret edildi. Sezer’i burada kalabalık bir grup karşılarken, “Gönülleri kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Gönül belediyeciliği şiarı ile halkımızla her zaman iç içe olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

62 + = 67