BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ!

 

 

 

Gölcük Piyalepaşa Mahallesi 456. Sokak’ta bulunan dört katlı bir binanın çatı katında 31 Martta çıkan yangında Perihan Duran’ın 7 yaşındaki oğlu otizmli Egemen Kurt ağır yaralanmıştı. Egemen tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti ve bugün yapılan cenaze töreni ile ebediyete uğurlandı. Yangın sonrası ortada kalan Duran ailesi için ise yetkililer yardım için harekete geçti.

 

 

 

 

Gölcük Piyalepaşa Mahallesi 456. Sokak’ta bulunan dört katlı bir binanın çatı katında 31 Martta çıkan yangında aralarında Perihan Duran ve 7 yaşındaki oğlu otizmli Egemen Kurt’un da aralarında bulunduğu 6 kişi dumandan etkilenmişti. Durumu ağır olan otizmli Egemen Kurt, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin ölümü gerçekleşen ve iç organları iflas eden küçük Egemen’den dün gece saatlerinde kötü haber geldi. Talihsiz çocuk yaşamını yitirdi.

“YETKİLİLER AİLEYE SAHİP ÇIKACAK”

Yaşamını yitirmesi sonrasında minik Egemen, Gölcük Fatma Kahraman  Camisinde  ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile birlikte az sayıda insan katıldı. Büyük üzüntü yaşanırken, Anne Perihan Duran  çaresizlik içinde oğlunu ebediyete uğurladı. Minik Egemen’in ortada olmayan babası cenazeye de katılmadı. İki çocuğu ile birlikte ortada kalan ve yangında her şeyini kaybeden Perihan Duran içinde yetkililer seferber olurken, gerekli yardımların yapılacağı belirtildi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 + = 56