ELLİBEŞ’TEN TEŞKİLATA ÇAĞRI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, aylık olağan ilçe başkanları toplantısında cumartesi günü gerçekleşecek il danışma meclisiyle ilgili çağrı yaptı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, başkan yardımcıları Dr.Şahin Talus ve Av.Halit Çokan’la birlikte önceki gün aylık olağan ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdi. On iki ilçenin tamamının katıldığı toplantı, il başkanlığında yapıldı. Başkan Ellibeş, cumartesi günü gerçekleşecek il danışma meclisi hakkında ilçe başkanlarına bilgi verdi. Antikkapı Restoranda saat 09.30’da başlayacak toplantıya, mahalle başkan ve yönetimlerinden il istişare kurulu üyelerine kadar teşkilatta emeği geçen herkesin davetli olduğunu kaydetti. Ellibeş, şunları söyledi:

 

 

“Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızla sürekli iç içeyiz. Teşkilatımızın bütün unsurlarıyla yaz ayları demeden sahada çalışmalar gerçekleştirdik. Bir ay içinde ilçe danışma meclislerimizin hepsini tamamladık. AK Parti bugün 18. yaşını kutlayan, ilk günkü heyecan ve aşkından hiçbir şey kaybetmemiş genç ve dinamik bir parti. Bütün enerjimizi teşkilatımızın gücünden ve ailemizin büyüklüğünden alıyoruz. Bugün ülke genelinde 10 milyondan fazla üyesi olan başka bir parti bulunmuyor.  İl danışma meclisimizden sonra ilçelerde mahalle başkanları toplantısını başlatacağız”.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

26 + = 35