İyi ki varsınız, hayatınızın her anı dilediğiniz gibi olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen  bir mesaj yayınladı.
Bugün, sevgi dolu kalpleri, tükenmeyen emekleri ve sonsuz fedakarlıklarıyla hayatımızın her alanında önemli bir yere sahip olan kadınlarımızın günü. Anne, eş, kardeş gibi farklı rolleriyle hayatımızda yer alan kadınlarımızın değerini, bir güne sığdırarak ifade etmek mümkün değil. Kadınlarımıza olan saygımızı, sevgimizi ve merhametimizi her geçen gün daha da büyüyen bir şekilde göstermeliyiz.
Kadınların dünyaya canlı birer varlık getirmeleri, fikren daha hassas bir yapıda olmaları ve erkeklere göre farklı özellikler göstermeleri, tarihin ilk dönemlerinden itibaren kadınlara büyük önem verilmesine ve kadının kutsal bir varlık olarak görülmesine neden oldu. Milletimizde de kadına verilen değer, köklü medeniyetimizden, dinimizden ve Anadolu’muza yerleşmiş olan ince ruhlu kültürümüzden kaynaklanmaktadır.
Bizler tarihimizin her döneminde kadınlarımızı el üstünde tutan bir milletiz. Geçmişten günümüze kadın, toplumun sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlayan en önemli unsurdur. Kadınlarımızın saygı ve sevginin en büyüğünü hak ettiği bir gerçektir.
Annelerimiz, eşlerimiz, kız kardeşlerimiz varlıklarıyla hayatımıza anlam katıyorlar. Onların fedakarlık ve sevgisi olmadan, bugünlere gelmek mümkün olmazdı. Kadınlarımıza hissettiğimiz müteşekkirlik duygusunu, onlara açıkça göstermeliyiz.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, tüm kadınlarımızın özel bir günlerini kutluyoruz. Şehitlerimizin kıymetli anneleri, eşleri, kız kardeşleri, depremden etkilenen hanım kardeşlerimiz ve hayatımıza dokunan tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız, hayatınızın her anı dilediğiniz gibi olsun.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 + = 62