HALIDERE’DE KİRAZ FESTİVALİ’NDE SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

HALIDERE’DE KİRAZ FESTİVALİ’NDE SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ

Gölcük Belediyesi´nin Halıdere’de bu yıl 4.sünü düzenlediği Kiraz Şenliği, Halıdere Meydanı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şenlik kapsamında yapılan sanat müziği konserinde 25 eser seslendirilirken, Halıdereliler adeta sanat müziği ziyafeti yaşadılar.

Gölcük Belediyesi´nin Halıdere’de bu yıl 4.sünü düzenlediği Kiraz Şenliği, Halıdere Meydanı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şenlikler kapsamında Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu da bir konser verdi. İlçemizden tanınmış simaların yer aldığı koro, sanat müziği ziyafeti verdi. Şenliğe katılanlara kiraz dağıtıldı ve kiraz üreticiliğinin artması noktasında farkındalık oluşturuldu.

HALKIN YOĞUN İLGİSİ VARDI

Halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşen Kiraz Şenliği Türk Sanat Müziği Konseri’ne, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Ahmet Karadağ, Kemal Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyeleri, Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Necmettin Bekar ve çok sayıda Halıdereli vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen şenlikte Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu bir birinden güzel eserleri solo ve koro olarak 25 eser seslendirdi.

GÜRLÜK’E ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in şehir dışında bir programda olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ, Şef Fuat Gürlük’e çiçek taktim etti ve yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Halıdere’de üçüncüsünü düzenlediğimiz şenliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Halıderemizin geçmişte kirazı meşhurdu, bunu tekrar canlandırmak ve bu konu da farkındalık oluşturmak adına böyle bir festivalin 4.sü düzenleniyor. Umuyorum eskisi gibi Halıdere kirazı ile anılacak. Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in adına şefimiz Fuat Gürlük ve korosunu tebrik ediyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi. Konser solo ve koro halinde 25 eserin başarıyla seslendirilmesiyle son buldu ve Halıdere Kiraz Şenliği coşkusu yaşandı.

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 1 =