Gölcükspor tek golle kazandı 1-0

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor sahasında konuk ettiği Çatalcaspor ile karşı karşıya geldiler. Gölcükspor zorlu bir maçı ilk yarıda atılan tek gol sonucuna giderek altın değerinde 3 puanı kazandı. Kırmızı Siyahlılar karşılaşmanın uzatma dakikasında kazanılan penaltıyı Yunus Özdemir dışarı attı.

GÖLCÜKSPOR: 1

ÇATALCASPOR: 0

STAT: GÖLCÜK ŞEHİR

HAKEMLER: Murat Kasap **, Kerem Kalkan **, Eray Pınar **

GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yenigün**,  Kadir Öge **, Veli Ortakçı **, Furkan Özyapı **, (Dk. 72 Enes Dada **), Barış Şen ***, Barış Şaffak **, (Dk. 46 Ferhat Aras *), Mustafa Serkan Koparan **, (Dk. 70 Coşkun Güner *), Furkan Yiğit **, (Dk. 70 Ali Mert Işık **), Yunus Özdemir **, Tunahan Köse **, Berkan Durdu **

ÇATALCASPOR: Özgün Ali Köklü **, Bora Yelken **, Ahmet Batuhan Akyüz **, Ali Zorlu *, (Dk. 67 Mehmet Fatih Dündar *), Mehmet Mert Özkaptan **, Ramiz Ok **, Barış Dillioğlu *, (Dk. 86 Burak Yamaç *), Fırat Sezer **, Önder Akdağ *, (Dk. 86 Alihan Bel *) Mustafa Coşkun *, (Dk.67 Muhammet Yılmaz *), Yusuf Atasoy * (Dk. 59 Burhanettin Çakırefe *)

GOLLER: Dk. 5 Barış Şen Dk. 87 Hocası Adil Kuru (Gölcükspor)

NOT: Dk 90+4 Penaltı kaçırdı Yunus Özdemir

SARI KARTLAR: Dk. 41 Kadir Öğe, Yunus Özdemir, Dk. 43 Furkan Yiğit, Dk. 90+3 Ferhat Aras (Gölcükspor) Dk. 41 Mehmet Batuhan Özkaptan Dk. 75 Ahmet Batuhan Akyüz (Çatalcaspor)

Dk. 5 Gölcükspor karşılaşmaya hızlı başladı, bu dakikada Gölcükspor’un atağında bir anda topla buluşan Barış Şen topu güzel bir vuruşla rakip filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.  Gölcükspor ve misafir takımın bu dakikadan sonra ataklarında gol gelmeyince ilk yarı Gölcükspor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

Dk. 63 Gölcükspor bu dakikada ataklarını sıklaştırdı ve ceza sahası içerisinde karambolden yarı rovajata buran Furkan Yiğit’in topu direkten döndü, 1 dakika sonrasında yine Furkan Yiğit topu orta sahasından alarak kaleci ile karşı karşıya  kaldı vuruşunda kaleciden döndü ve Gölcükspor mutlak iki golden oldu.

Gölcükspor kendi evinde zor bir karşılaşmayı mutlu bir şekilde tamamladı Kırmızı Siyahlılar ikinci yarıda yakaladığı iki gol pozisyonunu iyi değerlendiremezken karşılaşmanın uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı Yunus Özdemir dışarı attı, bu dakikadan sonra gol gelmeyince Gölcükspor 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 − 48 =