Gölcük’te 65 sağlık melekleri mezun oldu

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılın sonunda Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 65 sağlık meleği mezun oldu

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 34 Sağlık Bakım Teknikeri, 10 Ebe Yardımcısı, 21 Hemşire Yardımcısı olmak üzere toplam 65 öğrenci Okul bahçesinde düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldılar.

Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 65 sağlık meleği mezun törenine Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve çeşitli okul müdürleri okul öğretmenleri ve veliler büyük katılım sağladılar.

MERVE AYDOĞAN OKUL BİRİNCİSİ OLDU

Heyecan ve coşkunun zirve yaptığı törende saygı duruşu istiklal marşının ardından Okul Müdürü Emine Köse açılış konuşmasıyla birlikte başladı, Köse konuşmasında “Öğrencilerimize üniversite sınavlarında başarılı olmalarını diliyorum, uzun bir sürece girecekler ben ve öğretmenlerimiz inanıyoruz ki öğrencilerimiz en iyi bir şekilde başaracaklardır bu güzel törenimize katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum, okulumuzu sağlıkta birincilikle bitiren Merve Aydoğan öğrencimize tebrik ediyorum” dedi.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ise yaptığı kısa konuşmasında şunları dile getirdi Gülsuyu “2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sonuna gelinde siz değerli ve pırıl pırıl gözleri parlayan öğrencilerimiz önünüzde yapılacak olan üniversite sınavında başarılar diliyorum yolunuz açık olsun” dedi.

  1. MEZUNİYET KÜTÜĞE OKUL BİRİNCİ ÇAKTI

Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 65 sağlık meleği mezun töreninde okulu birincilikte bitiren Merve Aydoğan okulun mezuniyet kütüğüne ismini çakarak büyük mutluğu yaşadı, ardından da günün anısına konuşma yaparak öğretim yılı boyunda destek olan öğretmenlerine ailesine ve arkadaşlarına teşekkür etti.

BAYRAK TESLİM PASTA KESİMİ

Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 65 sağlık meleği mezuniyet töreninde konuşmalar sonrasında 7 dönemi tamamlayan öğrenciler nöbet değişimi yaparak bayrak ve okul flamasını devri yapıldı, daha sonra okulu birinci ikinci ve üçüncü bitiren öğrenciler ile okul müdürü Emine Köse birlikte yaş pastayı keskiler, ardından da okulu başarıyla tamamlayan 65 öğrenci mezuniyet belgelerini protokol tarafından verildi. Program sonunda okulu başarıyla tamamlayan 65 öğrenci mezuniyet keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3