Gölcükspor Kendine Geliyor!

Gölcükspor Kendine Geliyor!

Gölcükspor ligin 3 haftasında kendi evinde ilk kez galibiyet ile tanıştı, Kırmızı Siyahlılar kendi evinde ligin güçlü takımlarından Diyarbekir A.Ş spor’u konuk etti.  Gölcükspor karşılaşmaya istekli bir şekilde başladı.

Kırmızı Siyahlılar havanın da güzel olmasıyla birlikte taraftarı,  arkasına alarak iyi bir başlangıç yaptı ve karşılaşmanın henüz başlarında 10. Dakikada Barış Şen’in güzel kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti.

Gölcükspor golden sonra daha düzenli bir şekilde oyun sistemini oturttu, karşılaşma bu şekilde bitecek denilirken bu defa 40 dakikada Barış Kazer sahneye çıktı,  Furkan’ın güzel ara pasını iyi bir şekilde değerlendirdi ve güzel bir plase vuruş ile 2 kez Diyarbekir ağlarını havalandırdı.  2-0 öne geçti ve karşılaşma Gölcükspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Kırmızı Siyahlılar 2-0’ın üstünlüğü ile oyuna başladılar, galibiyeti korumak için mücadele eden Gölcükspor’a kaleci İlyas gününde olması rakibine izin vermedi, tabi ki bunda da defansın da büyük katkısı vardı, ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim, defansın arkasına atılan toplar büyük sıkıntı yarattı. Ancak Kaleci’nin ve defansın her zaman gününde de olacak diye bir şeyde yoktur. Bu sebeple biraz daha dikkatli olunmasında fayda vardır.

Evet Gölcükspor yavaş yavaş kendini toparlamaya başlıyor, çünkü neden diyeceksin bence sıfırdan bir takım kuruldu uyum sorunu çözülmeye başlandı. İnanıyorum ki; Gölcükspor bu güzel futbolunu daha da güçlendirip kaybedilen puanları almaya başlayacak.

Saygılarımla

Soner Gülezer

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =