GÖLCÜKSPOR’UN YENİ BAŞKANI ORMANCIOĞLU OLDU

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gölcükspor’da  Saat 14.00’de Kavaklı Kongre Merkezi’nde başlayan kongrede Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, tek aday olarak Gölcükspor’a başkan seçildi.

İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanmadığı için ikinci genel kurul başkanlık seçimi Gölcük Kongre Sarayında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurulunda Gölcükspor başkanı seçildi.

KATILANLAR

Gölcükspor’un kongresine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen ve yönetim kurulu, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,  Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcükspor eski mali asbaşkanı İsmet İşeri, Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Barış ve spor camiasından isimleri katılım sağladı.

BAŞKAN SEZER, ‘GÖLCÜKSPOR’UMUZUN BİR ÜST LİGE ÇIKACAĞINA İNANCIM TAMDIR’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen Gölcükspor’umuzun Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa seçilen Sayın Fikret Ormancıoğlu ve yönetimine üstün başarılar diliyorum.

Büyük bir özveri ile samimiyetle gayret eden Sayın Temel Erten ağabey ve yönetimine, yine; dünden bugüne Gölcükspor için emek ve mesai harcayan tüm yöneticilerimize, futbolcularımıza teşekkür ediyorum.

Kentimin değeri Gölcükspor’umuzun Allah’ın izniyle; hak ettiği üst lige çıkacağına inancım tamdır.’ Dedi.

‘TEMEL ERTEN DÖNEMİ İBRA EDİLDİ’

Konuşmaların ardından Temel Erten’in başkanlık döneminin Yönetim, Mali, Denetim ve Faaliyet Raporları okundu. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu,  dönemi oy  çokluğu ile kabul edildi.

ORMANCIOĞLU OY BİRLİĞİ İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

Daha sonra kongrede başkan adayı Fikret Ormancıoğlu’nun yönetim listesi okundu. Gölcükspor’un yeni başkanı oy birliği ile Fikret Ormancıoğlu seçildi.

Gölcükspor Yönetim Kurulu;

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + = 7